Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Система электронного декларирования (EDS)

EDS nav pieejams IIN deklarācijas pielikums D11 К списку тем

EDS nav pieejams IIN deklarācijas pielikums D11
Vai kāds nav saskāries ar to, ka IIN gada deklarācija EDS nesatur pielikumu D1prim? Līdz ar to tie, kas guvuši ienākumus, kas jāapliek ar citādām likmēm, nekā 25% (10% no dividendēm, 15% no kapitāla pieauguma utt.), nevar šos ienākumus nodeklarēt.
Varbūt kāds jau ir atradis risinājumu? Es mēģināju meklēt caur meklētāju, bet ievadot iin man izmeta daudz lapu par UIN, un mēģinot d11, saņēmu ļoti daudz piedāvājumu, kas satur visdažādākos kontējumus, bet pilnīgi neattiecas uz tēmu
Ilzex
Ilzex 23.04.2012 14:04
2681 сообщение на сайте

Ответы (5)

http://vid.gov.lv/default.aspx?tabid=11&id=2235&hl=1
Andaz
Andaz 23.04.2012 14:16
27892 сообщения на сайте
Man bija šī problēma, zvanīju uz VID un man ieteica šo D1 pielikumu aizpildīt un pievienot kā pielikumu savai deklarācijai.(tāpat kā čekus u.c. dokumentus). Jaunā deklarācijas forma kurā ir šis pielikums ir atrodama ***censored*** pie veidlapām.
Edita
Edita 23.04.2012 14:39
2 сообщения на сайте
Paldies, vispār jau deklarācijas veidlapu ar pielikumiem var atrast arī vgk dokumentos, bet mani fascinē pats fakts, ka ir deklarācijas pielikums, kas apstiprināts ar MK noteikumiem, bet EDS tādu neparedz.
Ilzex
Ilzex 23.04.2012 16:04
2681 сообщение на сайте
Aizrakstīju es viņiem ierosinājumu, vai ir plānots, ka par 2012. taksācijas gadu, jau varēs D1¹ strukturēti aizpildīt. Atbilde atnāca pārsteidzoša – nav.
Ant_lv
Ant_lv 23.04.2012 23:25
3528 сообщений на сайте
Nodokļa maksātājs D1prim pielikumā nenorāda ienākumus, no kuriem nodoklis ir ieturēts ienākuma izmaksas vietā.
MK 149 noteikumi
Elenok
Elenok 27.04.2012 16:49
1415 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.