Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Годовой отчет
Gada pārskats EDSā К списку тем
Ответы (27)
Sadalītu Jūsu pielikumu 2daļās un otro daļu pievienotu tālāk ar pārējiem. 1.daļas pielikuma beigās uzrakstītu, ka turpinājums seko. Es tā darītu, jo esmu ar tiem jaunajiem formātiem uz "jūs". Man Pielikumā paskaidrojās gan bilances posteņi, gan PZ posteņi.Es tos tieši apvienoju, lai ir vienā pielikumā. Ko Jūs tur salikāt vienā pielikumā?
Vijoliite 25.04.2012 08:21
1711 сообщений на сайте
1711 сообщений на сайте
Мне не нравится что нельзя добавлять свои строки в отчетах. Например, заполняла Naudas plūsmas pārskats, мне надо больше, чем две строки, а можно только две свои добавить звонила на 1898, там сказали, что только две свои и все тут!
Arī es esmu ar jaunajiem formātiem uz "jūs" un arī šogad pārliecinājos, ka vismazāk laika un pūļu man prasa Gada pārskats papīra formātā.
А пиеликумс и остальные присоедененные файлы надо с подписями сдавать? Или можно просто в формате docx?
И пишите ли valdes priekšsēdētājs....... v.u.?
И пишите ли valdes priekšsēdētājs....... v.u.?
Kāpēc lai nepieņemtu? Tikai, piemēram, Cēsīs darbinieki nezināja, ka ir tāds Gada pārskatu likuma 66. pants, kas ļauj neiesniegt Vadības ziņojumu, ja atbilstat 54.pantanoteikumiem un ir attiecīgais sapulces protokola izraksts ar lēmumu par peļņas sadali. Pieņēma, tikai žēli palūdza vai nākošgad nevarētu sniegt EDSā.
Pie mums gan laprāt visu ņemtu papīra formas veidā, jo baidās par to, ka nebūs savādāk ko darīt un būs statu samazināšana:)
Kāpēc lai nepieņemtu? Tikai, piemēram, Cēsīs darbinieki nezināja, ka ir tāds Gada pārskatu likuma 66. pants, kas ļauj neiesniegt Vadības ziņojumu, ja atbilstat 54.pantanoteikumiem un ir attiecīgais sapulces protokola izraksts ar lēmumu par peļņas sadali. Pieņēma, tikai žēli palūdza vai nākošgad nevarētu sniegt EDSā.
Cēsīs daudz ko nezina....
Diemžēl, jo nodaļās pašiem vairs nekas nav jāzin, tiek saņemti norādījumi no "augšas" Rīgā, ieliki ķeksi pēc instrukcijas un ne par ko neatbildi.
Sadalītu Jūsu pielikumu 2daļās un otro daļu pievienotu tālāk ar pārējiem. 1.daļas pielikuma beigās uzrakstītu, ka turpinājums seko. Es tā darītu, jo esmu ar tiem jaunajiem formātiem uz "jūs". Man Pielikumā paskaidrojās gan bilances posteņi, gan PZ posteņi.Es tos tieši apvienoju, lai ir vienā pielikumā. Ko Jūs tur salikāt vienā pielikumā?
Ko darīt ,ja pielikums ir uz 12 lapām, pievienoju un arī izmet, ka pārsniedz 10 MB. ( Uz 12 lapām, jo tādu pieprasīja un apstiprināja revidents)
Man arī ir 12 lpp., visu pieņēma.Varbūt arī esiet ar formātiem uz ''jūs".Cik zinu, tad bildes pagaidām neprasa.
Japaina 30.04.2012 18:29
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Veiktas izmaiņas EDS dokumentiem pievienojamo failu apstrādē. Dokumentiem, kuros ir pieejama failu pievienošanas iespēja, turpmāk atļauts pievienot šādu formātu failus: TXT, ODT, ODS, DOCX, XLSX, PDF, JPG, JPEG, TIF, TIFF, PNG. Lietotāju ērtībām failu formāti un maksimāli pieļaujamie failu izmēri tiek attēloti dokumentos failu pievienošanas sadaļās.
Japaina 30.04.2012 19:31
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
ПОдскажите, пожалуйста, как через ЭДС послать письмо, что фирма в этом году не сдает годовой отчет. Спасибо!
Japaina, Jums milzigs paldies par programmu Cute PDF!
Brita 30.04.2012 20:27
1868 сообщений на сайте
1868 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть