Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Для новичков
VID uzraudzība К списку тем
Anru 04.05.2012 21:01
12 сообщений на сайте
12 сообщений на сайте
Ответы (34)
Patiesībā sajēga rodas tikai tad, kad reāli sāk strādāt. Arī esmu gājusi skolā un mācījusies, un rakstījusi darbus par lietām, no kurām sajēga kā izrādās bija visnotaļ maza, bet to es sapratu tikai, kad sāku strādāt.
Runājot par foruma misiju, ne velti šai forumā ir sadaļa iesācējiem. Vai tad students nav iesācējs? Jo vairāk informācijas students iegūs mācoties, jo manuprāt labāks speciālists būs dienās. Kas to zin, varbūt Anru dienās "pārspļaus" ne tikai Aivaru
Runājot par foruma misiju, ne velti šai forumā ir sadaļa iesācējiem. Vai tad students nav iesācējs? Jo vairāk informācijas students iegūs mācoties, jo manuprāt labāks speciālists būs dienās. Kas to zin, varbūt Anru dienās "pārspļaus" ne tikai Aivaru
Man šitā japaina ,atgādina tādu indes maisu, laikam pašai dz'īvē neiet un tad te izliek žulti , pareizi Cleo, saceļ te vētru par nez ko nav ko darīt Japaina adi zeķes.
Patricija18 06.05.2012 18:59
11 сообщений на сайте
11 сообщений на сайте
Šis students ir pat tik slinks, lai palasītu tēmas meklētājā.
Japaina 06.05.2012 18:59
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Tu laikam Japaina nekad nenomierināsies ja negribi atbildēt tad neatbildi bet neraksti muļķības
Patricija18 06.05.2012 19:06
11 сообщений на сайте
11 сообщений на сайте
Neatceros, ka mēs būtu uz Tu.
Japaina 06.05.2012 20:15
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Uz tu jau mēs neesam bet palasi es jau rakstu TU ar lielo burtu
Patricija18 06.05.2012 20:53
11 сообщений на сайте
11 сообщений на сайте
3. Aizliegumi
3.1. Nevajag sākt diskusiju par to, ka kāda personīgais viedoklis neatbilst jūsu viedoklim. Tāpat nevajag apvainoties par to, ka jums nav taisnība. Ja jūs vēlaties vienmēr būt tas, kuram ir taisnība, vienkārši nepiedalieties diskusijās
3.12. Aizliegta personīga sarakste starp diviem foruma dalībniekiem (tam izmantojiet e-pastu).
-----
Dzīvosim draudzīgi!
3.1. Nevajag sākt diskusiju par to, ka kāda personīgais viedoklis neatbilst jūsu viedoklim. Tāpat nevajag apvainoties par to, ka jums nav taisnība. Ja jūs vēlaties vienmēr būt tas, kuram ir taisnība, vienkārši nepiedalieties diskusijās
3.12. Aizliegta personīga sarakste starp diviem foruma dalībniekiem (tam izmantojiet e-pastu).
-----
Dzīvosim draudzīgi!
... bāžšana ...
Pirms citus sūtīt adīt zeķes, Jums pašai būtu īpaši svētīgi apsēsties atkārtoti skolas solā un pamācīties savu dzimto valodu.
Tā gan, cienītā!
Pirms citus sūtīt adīt zeķes, Jums pašai būtu īpaši svētīgi apsēsties atkārtoti skolas solā un pamācīties savu dzimto valodu.
Tā gan, cienītā!
Visiem labu garstāvokli
Patricija18 07.05.2012 09:45
11 сообщений на сайте
11 сообщений на сайте
3. Aizliegumi
-----
Dzīvosim draudzīgi!
-----
Dzīvosim draudzīgi!
Почему то об этом пункте вспоминают только тогда, когда высказываются негативные отзывы!
3. Aizliegumi
-----
Dzīvosim draudzīgi!
-----
Dzīvosim draudzīgi!
Почему то об этом пункте вспоминают только тогда, когда высказываются негативные отзывы!
Tāpēc, ka ir vēl arī punkts par aizliegumu aizskart, aizvainot, izteikt lamu vārdus utml. Mans subjektīvs viedoklis, ka tēma sāka virzīties tieši šajā gultnē. Pa šiem gadiem esmu šo to iemācījusies, atturēties no tēmas turpināšanas, kad sākas "razborkas" un neiesaistīties vispār, ja tēmas sakarā nav nekas sakāms.
Ak, Ināriņ, ja mēs visi tā darītu
...neiesaistīties vispār, ja tēmas sakarā nav nekas sakāms.
tad līdz "razborkam" arī netiktu.
Es nesaprotu, kāpēc nevar būt iecietīgāki viens pret otru? Arī pret sliņķiem un studentiem..... Ja reiz uzskatā, ka sliņķiem un studentiem nav jāsniedz atbilde, nu vienkārši noklusējiet, atveriet un aizveriet tēmu. Mani piemēram nesatrauc, ka kāds ir sliņķis. Tā ir un paliek sliņķa problēma. Neba jau šis forums viņu izaudzinās.
Es nesaprotu, kāpēc nevar būt iecietīgāki viens pret otru? Arī pret sliņķiem un studentiem..... Ja reiz uzskatā, ka sliņķiem un studentiem nav jāsniedz atbilde, nu vienkārši noklusējiet, atveriet un aizveriet tēmu. Mani piemēram nesatrauc, ka kāds ir sliņķis. Tā ir un paliek sliņķa problēma. Neba jau šis forums viņu izaudzinās.
Pilnīgi piekrītu.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть