Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Компьютерные программы, авторские права и лицензирование

Saņemts rēķins pirms uzņēmuma dibināšanas datuma/ К списку тем

Saņemts rēķins pirms uzņēmuma dibināšanas datuma/
Vai jūs man. lūdzu, nepalīdzētu ar padomu? Ko man darīt ja uzņēmuma vadība man atnesusi rēķinu, kurš ir piestādīts mēnesi pirms uzņēmuma dibināšanas? Ar kādu datumu man to grāmatot. Rēķins ir EURO un piestādits no ES. Uzņēmums vēl nav PVN maksātājs. Paldies.
Krista_8k
Krista_8k 17.09.2004 14:26
157 сообщений на сайте

Ответы (7)

А на кого счет-то и за что. И какое отношение он имеет к предприятию, которого еще не существовало в природе.
Maija
Maija 17.09.2004 14:50
28223 сообщения на сайте
Ja uzņēmums vēl nepastāvēja dabā, kurš tad norādīts kā saņēmējs? Es domāju, vai nu vispār to nedrīkst grāmatot, vai nu jāpieprasa, lai pārraksta ar datumu, kad uzņēmums jau bija reģistrēts.
Martinas
Martinas 17.09.2004 14:52
38532 сообщения на сайте
Uzņēmumam nosaukums jau bija zināms un tāpēc arī tas rēķins tika izrakstīts, vienkārši reģistrācija ievilkās. Rēķins tika izrakstīts vairākus mēnešus atpakaļ un diez vai tagad tur Vācijā kāds kaut ko mainīs. Tas rēķins jau ir arī apmaksāts. Es saprotu ka stulbi, bet tādus dokumentu man vienkārši iedeva un es tur neko nevaru mainīt. Man tas viss tagad jāsagrāmato.
Krista_8k
Krista_8k 17.09.2004 14:59
157 сообщений на сайте
Apmaksāts bija arī pirms reģistrācijas?
Martinas
Martinas 17.09.2004 15:01
38532 сообщения на сайте
Un par ko bija rēķins - par precēm, pakalpojumimem? Un kad tika piegādātas preces (pakalpojumi)?
Martinas
Martinas 17.09.2004 15:02
38532 сообщения на сайте
Es neriskētu tādu rēķinu iekļaut dokumentācijā.
Cleo
Cleo 17.09.2004 15:30
19234 сообщения на сайте
Pašu šo rēķinu - viennozīmīgi nedrīkst iekļaut. Ja tas bija avanss un tika samaksāts, kad uzņēmums jau pastāvēja, tad samaksāto avansu varētu kontēt (bez rēķina).
Martinas
Martinas 17.09.2004 15:50
38532 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.