Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Struktūrvienības reģistrācija К списку тем
Struktūrvienības reģistrācija
Labdien!
Vai kāds nevarētu pateikt kā notiek struktūrvienības piereģistrēšana, kādi dokumenti jāiesniedz VID.
Ответы (12)
Struktūrvienību var piereģistrēt caur EDS, apskatiet veidlapu.
Veidlapa Ziņas par struktūrvienībām 3.pielikumsMK 2001.g 27.martanoteikumi Nr.150 un līguma kopija
Paldies. Atradu veidlapu. Bet varbūt kāds var sniegt padomu, ja uzņēmums atrodas'Rīgā un vēlas atvērt savu veikaliņu un nelielu servisu Liepājā, tad šis veikals ir jāreģistrē kā struktūrvienība vai kā savādāk.
Skaidrojošā vārdnīca:
struktūrvienība -as, s.
1. Samērā patstāvīga (piemēram, uzņēmuma, iestādes, organizācijas) sastāvdaļa.
EDS struktūrvienību reģistrēt nevar, tas jādara uzņēmuma īpašniekam personīgi.
Kopš kura laika tad nevar? Šodien vēl ir EDS pieejams "NM reģistrācijas datu izmaiņas veidlapas" un forma FK 24
Kopš kura laika tad nevar? Šodien vēl ir EDS pieejams "NM reģistrācijas datu izmaiņas veidlapas" un forma FK 24
А потом просто забрать apliecību и оставить копию договора об аренде
Paldies, sanāca!
Jā, daža laba atbildi nezina, bet padomus gan steidz sniegt.
Jā, daža laba atbildi nezina, bet padomus gan steidz sniegt.
Ja tas attiecas uz mani, tad - zvanīju uz VID un man pateica, ka EDS nevar reģistrēt, tikai ierodoties personīgi. Nu acīmredzot ne visur VID darbinieki paši zina.
Dzīvosim draudzīgi!
.... zvanīju uz VID un man pateica, ka EDS nevar reģistrēt, tikai ierodoties personīgi.
Mēs bieži dzirdam to, ko gribam dzirdēt.
EDSā var iesniegt tikai veidlapu, pārējo vajadzēs tāpat uz VID nodaļu nest personīgi. Apliecību saņemt var uzņēmuma paraksttiesīgā persona vai ar pilnvaru.
Nesaprotu vienu - kāpēc nevar paši atvērt VID mājas lapu un izlasīt?
http://www.vid.gov.lv/default.aspx?tabid=8&id=467&hl=1
Закрыть
Краткое описание нарушения