Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

Pašnodarbinātā auto līzings un a/m norakstīšana vai pārdošana К списку тем

Pašnodarbinātā auto līzings un a/m norakstīšana vai pārdošana
Paziņa palūdza padomu kā labāk izdarīt, bet man nav ne jausmas - ar pašnodarbinātiem neesmu saskārusies. Situācija sekojoša:
Pašnodarbinātajam bij auto līzingā ar izpirkuma tiesībām. Līzings ir izmaksāts. Tagad viņš vēlās mašīnu pārrakstīt uz dēlu. Kā to labāk izdarīt - pirkšanas-pārdošanas līgums? Līgumā ir jānorāda tirgus cena a/m vai arī pietiek ar likvidācijas summu?
Ja kādam bij pieredze šajā jautājumā, būšu pateicīga, ja dalīsieties tajā. Paldies!
Natali_z
Natali_z 28.05.2012 14:31
174 сообщения на сайте

Ответы (6)

http://www.csdd.lv/lat/registracija/transportlidzeklu_registracija/?doc=676
Andaz
Andaz 28.05.2012 16:26
27892 сообщения на сайте
Vai a/m nolietojums bija norakstīts saimnieciskajā darbībā?
Ilma
Ilma 28.05.2012 21:26
30495 сообщений на сайте
Cik sapratu no paziņas, tad auto bij PL sastāvā, tātad laikam arī nolietojums bija norakstīts.
Natali_z
Natali_z 28.05.2012 23:32
174 сообщения на сайте
Ja a/m bija izmantota saimn.darbībā, tad arī pārdošanas ieņēmumi būs saimnieciskie. Kas tā tāda būtu par likvidācijas summu viņa gadījumā?
Ilma
Ilma 29.05.2012 08:54
30495 сообщений на сайте
Zem likvidācijas summas es domāju metāllūžņa vērtību.
Natali_z
Natali_z 30.05.2012 18:09
174 сообщения на сайте
Zem likvidācijas summas es domāju metāllūžņa vērtību.
Natali_z 30.05.2012 18:09
Ja varēsiet pierādīt, ka auto bija tā "nojāts" (atvainojos), tad pārdodiet. Lai gan ZEM lūžņu vērtības pārdot nedrīkst nekā. Samaksājiet no starpības nodokļus - tad pārdodiet kā gribat.
Andaz
Andaz 31.05.2012 12:52
27892 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.