Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
TJ un atskaite " avansa norēkini-kopsummas" К списку тем
Ответы (14)
Japaina 09.06.2012 17:03
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Kā uzstaisīt pašu avansa atskaiti es zinu, mani interesē kā ieraudzīt konta 2381 atlikumus uz konkrēto datumu, redzot nevis atlikumu kopumā, bet pēc norēķinu personām.
Katrai norēķinu personai savu kontu, tur taču rakstīts.Kur Jūs to neredzat>virsgrāmatā?
Japaina 09.06.2012 19:12
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Es laikam sapratu, jāizveido apakškonti kontam 2381 katrai norēkinu personai. Priekš kam tad darbinieku kartītēs jāatzīmē " norēķinu persona".
Jātzīmē tāpēc, lai vispār varētu izveidot avansa norēķinu šai personai.
Japaina 09.06.2012 19:17
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Skaidrs. Izlaboju, tagad virsgrāmātā redzu pēc avansa norēķinu personām. Priekš kam tad atskaite " avansa norekini-kopsummas" , ja nav iespējams ieraudzīt tieši norēķinu personas, pat pēc apakškontiem?
Vajag ņemt atskaiti atskaiti aģentu apgrozījumu kopsummas, tad būs pa avansa norēķinu personām un nevajag tad katrai personai savu kontu.
Jautājuma autoram līdz savu atskaišu veidošanai vēl tālu.
Japaina 11.06.2012 12:07
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Skaidrs. Izlaboju, tagad virsgrāmātā redzu pēc avansa norēķinu personām. Priekš kam tad atskaite " avansa norekini-kopsummas" , ja nav iespējams ieraudzīt tieši norēķinu personas, pat pēc apakškontiem?
A priekš kam ir dota iespēja pašiem sataisīt tādas, kādas sirds vēlas?
Jebkurš normāls grāmatvedis taisa savas, tādas kādas patīk, ar tādu info, kādu vēlas redzēt!
Es jau to daru, ja vajag, bet ir jau arī sliņķi.
Japaina 11.06.2012 12:35
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Es jau to daru, ja vajag, bet ir jau arī sliņķi.
Sliņķi ir tie, kas dara visu, lai veiksmīgi varētu slinkot - sataisa savas atskaites, saīsnes, visas specifikācijas... ka tik pēc tam paslinkot
Slaisti - tie gan neko nedara
Paldies, Anda! Uztaisīju sev atskaiti pēc Jūsu šablona, tagad viss ir kārtībā. Godīgi sakot es meģināju pati izveidot atskaiti, bet izvēlējos kā papildus nosacījumu neviss "darbinieku/aģentu", bet "norēķinu personu", līdz ar to neizdevas kārtīgi sakartot atskaiti.
Paldies, Anda! Uztaisīju sev atskaiti pēc Jūsu šablona, tagad viss ir kārtībā. Godīgi sakot es meģināju pati izveidot atskaiti, bet izvēlējos kā papildus nosacījumu neviss "darbinieku/aģentu", bet "norēķinu personu", līdz ar to neizdevas kārtīgi sakartot atskaiti.
un ja vēl saīsnes uz atskaitēm ar dinamiskajiem datumiem izveidosiet! Ticiet man - būs riktīgi labi
Es bez saīsnēm strādāt vairs neprotu
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть