Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Для новичков
Vai nevarat mazliet izlīdzēt? К списку тем
Linda.strausa.1992 09.06.2012 21:16
7 сообщений на сайте
7 сообщений на сайте
Ответы (10)
Varbūt topošais.
Linda.strausa.1992 09.06.2012 21:41
7 сообщений на сайте
7 сообщений на сайте
Labāk jau nevajag.
Japaina 09.06.2012 21:54
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Kapēc nevajag? Cenšos visu saprast kā nākas jau laicīgi.
Linda.strausa.1992 09.06.2012 22:20
7 сообщений на сайте
7 сообщений на сайте
Centība ir laba lieta. Bet "centība" un "varbūt"nesader kopā. Jums vajadzētu izvēlēties mērķi un uz to doties..... .
Aivareno 10.06.2012 07:47
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Visi jautājumā minētie kontu atlikumi vakaros iet gulēt.
Cimdi, zeķes, zābaciņi,
Kaktā rātni dus.
Tālu staigājuši viņi...
Cimdi, zeķes, zābaciņi,
Kaktā rātni dus.
Tālu staigājuši viņi...
Vai nevarat mazliet izlīdzēt?
.........................
Jūs tik tiešām domājiet, ka pietiks ar "MAZLIET"?
.........................
Jūs tik tiešām domājiet, ka pietiks ar "MAZLIET"?
Ja par jautājumu tā smejas, tad labākajā gadījumā tikai kaut ko mazliet arī var dabūt no visa.
Tiešām gribu saprast, bet mani neviens neuztver nopietni, tad kā, lai saprotu, kas jādara?
Tiešām gribu saprast, bet mani neviens neuztver nopietni, tad kā, lai saprotu, kas jādara?
Linda.strausa.1992 10.06.2012 20:24
7 сообщений на сайте
7 сообщений на сайте
Ja par jautājumu tā smejas, tad labākajā gadījumā tikai kaut ko mazliet arī var dabūt no visa.
Nu tak jāiet mācīties, ja gribas to visu saprast. Vai Jūs domājat, ka mēs te visi bez izglītības "sami buhgalteri" ? Grāmatvedības pamatu pamati ir jāmācās attiecīgās skolās un mācību literatūrā nevis forumā. Kad sāksiet uzdot jau sakarīgus jautājumus, tad Jūs arī uztvers nopietni. Vēl gribētu piebilst, ka ir foruma noteikumi, kuros ir pateikts kā veidot tēmas virsrakstu. Nu nevar tā dažādiem jautājumiem uzlikt tēmu "vai nevarat mazliet palīdzēt? "Tēmas nosaukumam jādod priekšstats, par ko tad 'īsti būs jautājums vēl pirms tēmas atvēršanas.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть