Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Для новичков

Kā pareizi uzskaitīt darba laiku? К списку тем

Kā pareizi uzskaitīt darba laiku?
Priekšnieks izdomāja, ka vienam darbiniekam mainīs darba laika un algas uzskaiti, tikai vo nesaprotu kā pareizi to visu noformēt un noformulēt.
Lieta tāda, ka viņam alga sastāvēs no divām daļām:
1. par pārvadātajiem kubikmetriem
2. par stundām, kuras pavada remontējot auto uzņēmumā uz vietas. - citu dienu ir 1 stunda, citu 4, citreiz vispār nekādu darbu nav un ir brīvs.
Tad nu es nevaru saprast - kā tādu darba laiku uzskaitit darbu laika uzskaites grafikā un kā īsti būtu jānoformulē kā tad viņš strādā?
nu par stundām tā kā ir summētais darba laiks ar noteiktu likmi, atzīmēju grafikā nostrādātās stundas un viss. Bet kā atzīmēt to, ka viņš kādu dienu ir vedis kravu un kur maksā pēc kubikmetriem?
Vai kāds gudrais varētu man dot padomu?
Istrazdina
Istrazdina 22.06.2012 12:33
36 сообщений на сайте

Ответы (2)

vai es drīkstu, piemēram, tos pārvadājumus noformēt kā darba braucienus, t.i., atrunāt arī darba līgumā, ka paredzēti darba braucieni, par kuriem maksā pēc pārvestajiem m3?
Istrazdina
Istrazdina 22.06.2012 12:35
36 сообщений на сайте
Kad ved kravu tā arī jāuzskaita viņam darba laiks pēc stundām , cik ilgi to ir darījis. Un neaizmirstiet vienalga cik m3 būs aizvedis par nostrādātajām stundām kravas vešānā nevar maksāt mazāk kā minimālo stundas tarifa likmi.

Nekādi darba braucieni tur nav.
Ilma
Ilma 22.06.2012 14:53
30495 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.