Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
aizdevums dibinatājam
Labdien!
Uzņēmumam gada laikā nebija apgrozījuma, vienīgas bija izsniegts aizdevums valdes loceklim (dibinātājam); pēc PZ ir zaudējumi 2,00Ls (kas ir bankas komisija).
Vai UIN deklarācijā jāpalielina šo summu par aizdevuma procentiem, ko jāaprēķina pēc statistikas likmes? Tad var sanākt situācija, ka uzņēmumam nebija ieņēmumu bet UIN deklarācijā būs pozitīva ar nodokļi apliekama bāze un nodoklis.
Jau iepriekš paldies
Ответы (10)
Vai UIN deklarācijā jāpalielina šo summu par aizdevuma procentiem, ko jāaprēķina pēc statistikas likmes? - uzskatu, ka jā.
Es tikai nesaprotu, kāpēc nebija ieņēmumu, ja aizdevums tika aizdod par % un viņu taisas atspoguļot UIN deklarācijā, kaut nauda nebija saņemta. Tad vajag un P/Z aprēķinā šo % uzradīt citos ieņēmumos.
Nesaprotu, ko varēja aizdot, ja gada laikā nebija nekādu ieņēmumu?
Nesaprotu, ko varēja aizdot, ja gada laikā nebija nekādu ieņēmumu?
Domāju, ka īpašnieks nejautāja ir vai nav, izņema naudu no bankas konta un čao, kā parasti ....
Tieši tā arī bija, izņēma naudu un čau.
Aizdevumu formējam bezprocentu, bet tagad cik es saprotu vajadzēs palielināt UIN apliekamo bāzi par aprēķinātiem pēc statistikas likmes procentiem, un tad varēs izveidoties tāda situācija, ka ieņēmumu nebija, tikai bankas komisijas izdevumi, PZ ir zaudējumi, bet UIN deklarācijā sanāks pozitīva UIN bāze un nodokļis. Vai es kaut ko ne tā saprotu
Jā tā var iznākt. Paziņojiet par to vadītājam.
Vai tad vispār vēl drīkst aizdot fiziskai personai (t.sk. vadītājam) ?
Vadītājs saka, lai aizdod un aizdod.
Vadītājs neko nesaka - viņš paņem!
Ja ir kontā vai kasē,. ko paņemt.
Nu tieši tā, kā
tagd moderni teikt.
Закрыть
Краткое описание нарушения