Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
info sniegšana VID
Man priekšnieks tikko nolika priekšā vid vēstuli, ka rīt jaaizsūta VIDam darījumu un apmaksas faktu apliecinošus dokumentus par pagājušā gada sākumā noslēgtu nekustamā īpašuma pirkuma līgumu. Tad man kā panikā esošam iesācējām radās jautājums:
darījumu un apmaksas faktu dokuments ir nekustamā īpašuma pirkuma līgums? vai der, ka aizsūtīsim to, vai arī vajag no bankas dabūt izrakstu, kur veikti maksājumi par to nekustamo īpašumu, droši vien tad vajag bankas zīmogu, nederēs, ka vienkārši izprintēju no i-bankas?
Ответы (6)
Vai piezvanīt uz VID vēstules autoram būtu tā kā noziegums?
Būtu tā kā diez gan stulbi zvanīt vēstules autoram 2.jūlija rītā, ja atbildes vēstule ir jānosūta 2. jūlijā, kuru es saņēmu 1. jūlijā 16:40.
Vai jautāt tiem, kuri nezina, ko VID no Jums vēlas, ir gudrāk?
VIDā arī strādā cilvēki, neko stulbu nesaskatu.
Vienmēr jautāju vēstules autoram.
Vai jautāt tiem, kuri nezina, ko VID no Jums vēlas, ir gudrāk?
VIDā arī strādā cilvēki, neko stulbu nesaskatu.
Vienmēr jautāju vēstules autoram.
+100
Būtu tā kā diez gan stulbi zvanīt vēstules autoram 2.jūlija rītā, ja atbildes vēstule ir jānosūta 2. jūlijā, kuru es saņēmu 1. jūlijā 16:40.
Piezvanītu un tā arī pateiktu, ka vēstuli saņēmu 1.jūlijā, zvanu, lai precizētu, ko tieši vēlaties saņemt. Tiešām, kas gan tur stulbs? Tikai VID zina, ko tieši grib no Jums.
Vispār jau skaidri un gaiši ir pateikts - darījuma, un apmaksas fakta dokuments. Līgums, tajā skaitā apmaksas nosacījumi,kā arī un maksājuma dokuments. Domāju, ka pagaidām pietiks ar ibankas maksājuma uzdevumu. Bet ja prasa ar zīmogu, tad ejiet uz banku apzīmogot...
Закрыть
Краткое описание нарушения