Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Для новичков

SIA izveide un preces iepirkšana no pašnodarbinātas personas! К списку тем

SIA izveide un preces iepirkšana no pašnodarbinātas personas!
Sveiciens,
Šo tēmu liku pie "iesācējiem", jo tikko sāku izmantot šo portālu.

Ir doma izveidot SIA, cik saprotu, lai SIA kaut ko var pārdot, tam kaut kas ir jānopērk. Vai šo preci (kuru SIA vēlas tālāk pārdot, kā juridiska persona, var iegādāties no pašnodarbinātas, jeb fiziskas personas?) Vai to var/nevar un kā to var/nevar izdarīt?

Piemērs: Pašnodarbinātai, jeb fiziskai personai ir iepirkta prece, par kuru jau ir nomaksāti nodokļi, ievedmuita, bet ir vēlme šo iepirkto preci tālāk tirgot jaunizveidotā SIA vārdā un šeit ir jautājums, kā to var nodot SIA rokās, lai tas tālāk šo preci tirgotu?

Jau iepriekš paldies!
Scrnly
Scrnly 05.07.2012 13:16
11 сообщений на сайте

Ответы (24)

[img]http://smiles.dolf.ru/dolf_ru_320.gif[/img]
Andaz
Andaz 06.07.2012 13:43
27892 сообщения на сайте
Juridiskajā formā lecu iekšā.... - šo es vairs nesapratu.......
Andaz 06.07.2012 13:07
Ar to bija domāts, ka kamēr esmu pašnodarbināts, viss ir skaidrs - atskaites, mikrouzņēmuma nodoklis utt. bet SIA atvēršanai vēlējos nedaudz sagatavoties un pajautāt zinošākiem cilvēkiem, jo apjautājoties apkārt tipa "zinātājiem", domas pēkšņi dalās un sanāk ka nevar balstīties uz kādu no apgalvojumiem, jo katrs saka kau tko citu

Kaut vai par to pašu pamatkapitālu - viens saka, ka no tā var iegādāties preces, bet otrs saka, ka to naudu aiztikt nevar, lai gan visu laiku esmu dzirdējis ka pamatkapitāls kā reizi ir tā nauda ar ko var operēt pašos sākumos..
Scrnly
Scrnly 06.07.2012 15:00
11 сообщений на сайте
Pašnodarbinātais reģistrē SIA.Tā izzīlēju.
Japaina 06.07.2012 13:40
Pašnodarbinātais gluži nē, reģistrē cits - bet mans jautājums bija par to, kā preci, kas pieder man, var nopirkt šis jaundibinātais SIA un tālāk to tirgot šī SIA vārdā.
Scrnly
Scrnly 06.07.2012 15:02
11 сообщений на сайте
Ja prece pieder Jums kā saimn.darbības veicējam , tad variet pārdot to SIA ar pavadzīmi ar visām no tā irietošām sekām.
Ilma
Ilma 06.07.2012 15:23
30495 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.