Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Ielikt SIA naudu uz depozītu К списку тем
Ielikt SIA naudu uz depozītu
Labdien.
Ar ko sākt ,ja ir vēlme ielikt Sia naudu uz dažiem mēnešiem depozītā?
ar valdes lēmumu?
kādepozītu grāmatot?
un vai % būs jātspoguļo uin deklerācijā?
Ответы (7)
Jaizvelas banka, janosledz ligums, protams ari ipasnieka lemumu, jarekina proporcija PVN.
Uz procentiem no noguldījumiem kredītiestādēs PVN likums neattiecas, tā kā , ja nogulda bankā, nekāda PVN proporcija nav jāpiemēro.
Nogulda D26XX K2620
Procenti D2620 K7XXX vai 8XXX
UIN deklaracijā nonāk caur PZA
Доход попадет в отчет о прибылях-убытках
Отдельно в декларации полученные проценты не отражаются, если у Вас нет кредита или лизинга и Вы положили на депозит просто СВОИ лишние оборотные средства.
Atvainojos, saņemtie procenti K6XXX vai 8XXX
nogulda D2621 k2620=9000Ls
saņem atpakaļ D2620 k 2621=9000
procenti D2620 k 8120(% ieņēmumi)
Vai valdei jārīko sapulce lai pieņemtu lēmumu,,,jeb pietiek tik ar (uzņ.direktora)lēmumu..?
paldies
Зависит от объема полномочий директора Иногда директорам дают право и кредитные и депозитные договора заключать по собственному разумению
Если это не указано в договоре или довенности- лучше выписку из протокола заседания владельцев сделать.
Tas droši vien vairāk atkarīgs no valdes locekļu reakcijas, ja ar viņiem neapspriedīsies
Закрыть
Краткое описание нарушения