Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

Avansa norēķins К списку тем

Avansa norēķins
Labdien!

Situācija: Darbinieka paziņa braucot no Rīgas nopirka rezerves daļas, par kurām tika samaksāts no darbiniekam iedotās naudas pret norēķinu.
Kā lai to atspoguļo grāmatvedībā?
Attaisnojuma dokumenti tiks pievienots darbiieka avansa norēķinam. Mani interesē ajutājums vai VID nevar piesieties pie tā ka prece ir kaut kādā veidā no Rīgas tikusi piemēram līdz Rēzeknei!

AC
Gu-a
Gu-a 19.07.2012 18:08
299 сообщений на сайте

Ответы (6)

Skatoties, kāds attaisnojuma dokuments>>ja čeks, tad nav problēmu, ja nodokļa rēķins, kur parakstījies paziņa, tad varētu būt problēmas.
Japaina
Japaina 19.07.2012 23:31
10269 сообщений на сайте
Kāpēc problēmas?
112. MK noteikumi: darbiniekam drīkst kompensēt izdevumus, kurus viņš veica darba devēja interesēs.
Tikai jāsaskaņo ar vadību.
Vienīgais - firmai var nebūt priekšnodoklis, ja maksātājs nav firma, kaut arī ar to ir iespējams tikt galā...
Mu-maija
Mu-maija 22.07.2012 16:05
15887 сообщений на сайте
Es rakstīju, ja parakstījies paziņa, ne darbinieks.
Japaina
Japaina 22.07.2012 16:13
10269 сообщений на сайте
A par ko un kur tad viņš parakstījās?
Mu-maija
Mu-maija 22.07.2012 16:28
15887 сообщений на сайте
Jautājumā ir "attaisnojuma dokuments", bet kāds, nav minēts.Es tā pazīlēju...
Japaina
Japaina 22.07.2012 17:21
10269 сообщений на сайте
Nu, jā...
Bet kas tad liedz šo attaisnojuma dokumentu parakstīt pašam darbiniekam? nevis paziņai?
Mu-maija
Mu-maija 22.07.2012 18:59
15887 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.