Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Avansa norēķins
Labdien!
Situācija: Darbinieka paziņa braucot no Rīgas nopirka rezerves daļas, par kurām tika samaksāts no darbiniekam iedotās naudas pret norēķinu.
Kā lai to atspoguļo grāmatvedībā?
Attaisnojuma dokumenti tiks pievienots darbiieka avansa norēķinam. Mani interesē ajutājums vai VID nevar piesieties pie tā ka prece ir kaut kādā veidā no Rīgas tikusi piemēram līdz Rēzeknei!
AC
Ответы (6)
Skatoties, kāds attaisnojuma dokuments>>ja čeks, tad nav problēmu, ja nodokļa rēķins, kur parakstījies paziņa, tad varētu būt problēmas.
Kāpēc problēmas?
112. MK noteikumi: darbiniekam drīkst kompensēt izdevumus, kurus viņš veica darba devēja interesēs.
Tikai jāsaskaņo ar vadību.
Vienīgais - firmai var nebūt priekšnodoklis, ja maksātājs nav firma, kaut arī ar to ir iespējams tikt galā...
Es rakstīju, ja parakstījies paziņa, ne darbinieks.
A par ko un kur tad viņš parakstījās?
Jautājumā ir "attaisnojuma dokuments", bet kāds, nav minēts.Es tā pazīlēju...
Nu, jā...
Bet kas tad liedz šo attaisnojuma dokumentu parakstīt pašam darbiniekam? nevis paziņai?
Закрыть
Краткое описание нарушения