Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Bankas izdruku grāmatošana К списку тем
Bankas izdruku grāmatošana
Sveiki, man ir jautājums par grāmatvedības programmas grāmatojumiem.
Ja vada iekšā programma bankas izdrukas vai var likt visas pirktās preces, (pirkumus/ norēķinus par ceļiem/ utt. vienu vārdu sakot visus bankas izdruku pirkumus) uz avansa norēķiniem un no avansa norēķiniem tad sadalīt uz 7... kontiem? Jo ir tādu daudz pirkumu kuriem nav čeka, tāpēc pagaidām gribu lai tas paliek avansa norēķinos. Ar bankas karti ir norēķinājies pat valdes loceklis.
Paldies!
Ответы (17)
А по другому никак и не получится.
Bet no bankas konta uzreiz uz 7... kontiem nevar?
Nevar, jo varbūt vispār nebūs attaisnojuma dokuments.Vaičekā būs prezervatīvi
Nevar, jo varbūt vispār nebūs attaisnojuma dokuments.Vaičekā būs prezervatīvi
Всякое бывает
Man valdes loceklis regulāri nes čekus, kur rakstīts Pampers MS, kad sadusmojos un paziņoju, ka pirks pamperus par savu naudu, viņš uz mani skatījās kā drusciņ jocīgu. Patiesība bija tur ārā, jo izrādījās ka noslēpumainie pamperi ir mitrās salvetes, ko ļoti labi var izmantot roku un vēl visādu verķu tīrīšanai. (tagad ar pati lietoju
)
Es cekus grāmatoju kā pavadzīmes ja tur uzrādīti visi dati, tad apmaksu kā maksājuma uzdevumu. Ja ceku nav- tad lieku uz avansa norēķinu.
Ko tik neizdomā.
Sama buhgalter.
Zicits, kas par sviestu nākotnes grāmatvedība vai?
Es cekus grāmatoju kā pavadzīmes ja tur uzrādīti visi dati, tad apmaksu kā maksājuma uzdevumu. Ja ceku nav- tad lieku uz avansa norēķinu.
Vispar nesaprotu domu? ! Varbut nepareizi uzrakstijat?
А чего непонятного. Человек проводит как накладные - сначала в расходы, а потом через оплату. Только зачем?
А чего непонятного. Человек проводит как накладные - сначала в расходы, а потом через оплату. Только зачем?
Tāpēc, ka nav saprašana, kā jādara.
Saprašana - Dieva dāvana.
Maksājumi ar karti pēc savas nozīmes arī ir avansu norēķini tikai ar karti nevis skaidro naudu, tā iemesla pēc, ka karte tiek izsniegta konkrētam cilvēkam un, atbilstoši uzņēmuma metodikā noteiktajām prasībām, cilvēks sagatavo atskaites ar izlietoto naudu.
Nav čeka - atmaksā naudu kasē vai bankā. Ir čeki - izmaksas.
Viss. Nekādi jaunu riteņi nav jāizgudro.
Par maksājuma kartēm tur nav neviena vārda.Ja nelieto pieturas zīmes, tad vispār nav saprotams, kas ir domāts.Īsta rozīne.
Закрыть
Краткое описание нарушения