Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда
D/a izmaksa uz cita cilvēka kontu. К списку тем
Ответы (13)
Aivar, liels Jums paldies par atbildi - es arī tā tiku darījusi citā uzņēmumā un tiku veikusi tikai divas autorizmaksas šim cilvēkam, bet te būs pastāvīga alga, tāpēc radās bažas.
На основе заявления, что человек согласен, можно)
New2012 29.08.2012 14:13
69 сообщений на сайте
69 сообщений на сайте
ja pats uzraksta iesniegumu, ka tā vēlas - neredzu nekādu pārkāpumu!
Pati esmu skaitījusi uz darbinieka sievas kontu.
Pati esmu skaitījusi uz darbinieka sievas kontu.
Iinga 29.08.2012 15:00
43 сообщения на сайте
43 сообщения на сайте
Piefiksēju to Līgumā pie Pārējie noteikumi, bet tomēr "mierīga sirds" man par to nebūs, tomēr uzstāšu vai nu uz izmaksu skaidrā naudā vai arī lai ver savu kontu. Paldies Jums!
Darba likuma 70. pants dod darba devējam tiesības uz pārskaitījumu, ja par to darbinieks un darba devējs ir noteikti vienojušies.
Nekas nav teikts par kontiem, bankām u.t.t. Ja darbinieks rakstiski norāda uz kādu kontu un kam skaitīt viņa samaksu, tad grāmatvedim "savam sirdsmieram" nav jāinteresējas par iemesliem kāpēc ir šāda darbinieka vēlme.
Nekas nav teikts par kontiem, bankām u.t.t. Ja darbinieks rakstiski norāda uz kādu kontu un kam skaitīt viņa samaksu, tad grāmatvedim "savam sirdsmieram" nav jāinteresējas par iemesliem kāpēc ir šāda darbinieka vēlme.
Jā, ļoti " modē" šobrīd ir skaitīt naudas uz sievu, mammu utt. kontiem... tiesu izpildītāji un bankas sākuši aktīvāk parādus piedzīt...
Tas ir tas pats, kad strauss iebāž galvu smiltīs un domā, ka ir noslēpies.Ja ir oficiāla alga, tad atradīs.
Japaina 30.08.2012 22:48
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
protams ka varāt -- vajag ieniegumu no darbinieka ar personas datiem un n/k -- kam un kur maksāt
Jekabu 31.08.2012 14:38
745 сообщений на сайте
745 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть