Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки

fiksēta ienākuma nodokļa maksātājs К списку тем

fiksēta ienākuma nodokļa maksātājs
Vēlējos pajautāt, ja cilvēks ir saimnieciskās darbības veicējs, kas maksā fiksēto ienākuma nodokli, kas būtu jādara, kāda dokumentācija jākārto, lai varētu, piemēram, pārdot kokmateriālus juridiskai personai, juridiskā persona vēlas saņemt kokamteriālus ar pārskaitījumu? Esmu iesācēja šajā jomā, tāpēc būšu ļoti pateicīga par padomiem!
Ewy-6
Ewy-6 07.09.2012 10:37
5 сообщений на сайте

Ответы (27)

man atbildes forumā parāda virzienu, kur, kā meklēt un tad jau var pavērtēt...
ja tiem vecajiem un gudrajiem grāmatvežiem grūti atbildēt pēc būtības, priekš kam vispār tērēt laiku un ierakstīt visu ko tikai ne atbildi uz konkrētu jautājumu? mans nesaprot...
Efeja1980
Efeja1980 10.09.2012 16:22
71 сообщение на сайте
man atbildes forumā parāda virzienu, kur, kā meklēt un tad jau var pavērtēt...
ja tiem vecajiem un gudrajiem grāmatvežiem grūti atbildēt pēc būtības, priekš kam vispār tērēt laiku un ierakstīt visu ko tikai ne atbildi uz konkrētu jautājumu? mans nesaprot...
Efeja1980 10.09.2012 16:22
"Mans arī nesaprot" Par mūsu laiku variet nesatraukties, ja Jums kaut kas nepatīk, nav obligāti jālasa.
Japaina
Japaina 10.09.2012 16:47
10269 сообщений на сайте
lasu tāpēc, ka intersē atbildes, esmu vēl "zaļš gurķis"
Efeja1980
Efeja1980 10.09.2012 17:18
71 сообщение на сайте
Kokmateriāli neattieksies uz Jums kā fiksētā IIn maksātāju. Kokmateriālus pārdosiet kā parasta fiziska persona un kokmateriālu pircējs uz vietas aprēķinās un atskaitīs no Jūsu summas 7.5% IIN, atlikušo summu pārskaitīs Jums uz kontu. Jums nekādi rēķini nebūs jāraksta - uzņēmums pats formēs iepirkuma aktu un līgumu ar Jums par kokmateriālu iepirkšanu. Fiksētajam IIN ir tikai dažas darbības jomas, kurās drīkst darboties, vienu no kurām Jūs norādījāt, reģistrējoties VID.
Biro
Biro 11.09.2012 08:33
1 сообщение на сайте
Biro- manuprāt, kokiem ir 10% IIeN, ko ieturēs. 50% attaisnotajos izdevumos aprēķinās no summas un ieturēs naudas izmaksas vietā 10% no apliekamās summas. Pēc Jūsu shēmas tie būtu 5%,kas sanāk beigās no kopējās summas, ne tā? . Bet tā arī mana nama apsaimniekotāja gadījumā bija, tas neskar fiksētā IIn maksātāja ieņēmumus. Jautājuma autors var apskatīt pēc tam NMDS. Arī normāla IIen maksātājam šāds gadījums ir kā fiziskai personai, ieturot nodokli ieņēmumu izmaksas vietā.
Vijoliite
Vijoliite 11.09.2012 09:05
1711 сообщений на сайте
Kokiem 50% ir ja pārdod kokmateriālus, bet ja kokus uz celma, tad 25% un iznāk tie 7,5% IIN.
Ilma
Ilma 11.09.2012 11:02
30495 сообщений на сайте
Jautājums bija par kokmateriāliem un iesācējam tas ir būtiski- tos atšķirt., kad vieni sākas un otri beidzas. Arī ar malkas iepirkšanu ir nācies saskarties- dažādas tās malkas izskatās.
Vijoliite
Vijoliite 11.09.2012 18:44
1711 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.