Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Налоги и пошлины
Ka jus darat ar šādien čekiem un rēķiniem saistībā ar PVN? К списку тем
Saule 23.09.2004 09:52
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Ответы (7)
Ir tiesības atskaitīt. Likums nosaka sākotnējo brīdi atskaitīšanai.
Gundega1 23.09.2004 10:09
36 сообщений на сайте
36 сообщений на сайте
jālabo jūlija deklarāija, vai var likt septembra pvn deklarācijā?
1011erika 23.09.2004 10:14
311 сообщений на сайте
311 сообщений на сайте
Tad sanāk, ka, ja es preci saņemu septembrī, PVN priekšnodoklī es varu skaitīt septembrī vai oktobrī, novembrī utt.???
Vstund 23.09.2004 12:44
380 сообщений на сайте
380 сообщений на сайте
jā priekšnodoklī varat likt arī vēlākā periodā, bet PVN no realizācijas ir obligāti iekļaujams periodā, kad izrakstīts rēķins. ieliekot vēlāk priekšnodoklī jūs jau vakstij neko nenodarat, bet gan sev, neizmantojot iespēju samazināt budžetā maksājamā PVN summu ar priekšnodoklī iekļauto summu.
Paldies Cleo.Tikailabakais ir tas kad zvanu uz vid konsultacijaa, biju dazhados seminaaros-zini ko man atbild?-"Dziive ir dziive" un viss. Taatad varu mierigi priekshnodokli atskaitiit kaut vai sanemu cekus no janvara menesa tagad.Betja naaks parbaude-ko es likshu kaa pieraadiijumu??? Man teica??:) Jociigi vispar.
Vstund - jautajums ir par norekiniem ar cekiem ko ko sanemam no citam firmaam, ne par savu realizaaciju.Turir savaadaak, ja kaut kas labojams piemeram julijaa-tad noteikti uzreiz jalabo julija deklaraacija. Cleo-vai pareizi?
Vstund - jautajums ir par norekiniem ar cekiem ko ko sanemam no citam firmaam, ne par savu realizaaciju.Turir savaadaak, ja kaut kas labojams piemeram julijaa-tad noteikti uzreiz jalabo julija deklaraacija. Cleo-vai pareizi?
Saule 23.09.2004 13:03
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Saule, par realizācijas PVN jā, taisnība, ja jālabo, tad jālabo tas periods kurā ieviesusies kļūda, bet par priekšnodokli runājot ir tā,ka nevis tante teica, bet PVN likums nosaka, ka rpiekšnodoklī drīkst iekļaut ne ātrāk kā noteikts likumā, bet nav noteikts ka nevar iekļaut vēlāk, respektīvi likumā nav teikts, ka janvāra čeka PVN priekšnodoklī es nedrīkstu iekļaut teiksim septembrī. Drīkstu. Vienīgais var rasties jautājums par to, kā tiek organizēta čeku iesniegšana grāmatvedībā, ja jau tādi "vēli" čeki, bet aizlieguma iekļaut vēlākā periodā nav no likuma puses.
Runājot par VID konsultācijām, ne vienmēr viņi sniedz pareizas un ja esi nepareizi pēc viņu konsultācijas izdarījis - nu pie parbaudes nevari pateikt, man tā teica. Cita lieta ir ja ir strīdīgs jautājums, tad iesniegt VIDā rakstisku vēstuli ar situācijas izklāstu un lūgt dot atbildi rakstiskā veidā - tas jau būs jūsu arguments kāpēc darījāt tā vai šitā.
Runājot par VID konsultācijām, ne vienmēr viņi sniedz pareizas un ja esi nepareizi pēc viņu konsultācijas izdarījis - nu pie parbaudes nevari pateikt, man tā teica. Cita lieta ir ja ir strīdīgs jautājums, tad iesniegt VIDā rakstisku vēstuli ar situācijas izklāstu un lūgt dot atbildi rakstiskā veidā - tas jau būs jūsu arguments kāpēc darījāt tā vai šitā.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть