Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

uzraudzības plāns К списку тем

uzraudzības plāns
Labdien!
Lūdzu, vai kādam nav paraudziņš darba aizsardzības uzraudzības plānam, steidzami vajadzīgs, jāved papīri uz darba inspekciju. Nosūtīt uz e- pastu - peerliite@inbox.lv
Vakar izmeklējos informāciju un sapratu, ka to uztaisī neies tik ātri.
Chillii
Chillii 21.09.2012 12:23
13 сообщений на сайте

Ответы (5)

Diez vai līdzēs mūsu paraudziņi, jo nevaram zināt ne Jūsu specifiku, ne vajadzības.
Piemēram, no Googles meklētāja :

Darba vides iekšējās uzraudzības plānošana jāveic ne retāk kā reizi gadā. Darba devējam jāsastāda darba vides iekšējās uzraudzības plāns un tajā jānorāda:
- mērķi un uzdevumi nodarbināto darba aizsardzības pasākumi;
- mērķiem un uzdevumiem atbilstoši darba aizsardzības pasākumi;
- par darba aizsardzības pasākumu īstenošanu atbildīgās personas;
- darba aizsardzības pasākumu īstenošanas termiņi;
- darba vides iekšējai uzraudzībai nepieciešamie līdzekļi.
Darba vides iekšējās uzraudzības plānošanu darba devējs paredz un iekļauj saimnieciskās darbības plānošanā.
Darba aizsardzības un preventīvo pasākumu plānošanas sākuma punkts ir darba vides riska faktoru noteikšana un novērtēšana.
http://www.gudrinieks.lv/referati/kursa-darbs/darba-vides-iek-j-uzraudz-ba.html
Zinme
Zinme 21.09.2012 12:59
1197 сообщений на сайте
Paldies, googles informācija man ir, bet man vienkārši liekas, ka darba aizsardzības pasākuma plāns daudz neatšķiras no uzraudzības plāna, tāpēc vienkārši gribēju redzēt kādu paraugu. Protams pēc tam uzrakstot savu.
Chillii
Chillii 21.09.2012 15:17
13 сообщений на сайте
Ziniet šis ir grāmatvežu forums un grāmatveži ar darba aizsardzību nenodarbojas.
Ilma
Ilma 21.09.2012 16:02
30495 сообщений на сайте
Paldies, googles informācija man ir, bet man vienkārši liekas, ka darba aizsardzības pasākuma plāns daudz neatšķiras no uzraudzības plāna, tāpēc vienkārši gribēju redzēt kādu paraugu. Protams pēc tam uzrakstot savu.
Chillii 21.09.2012 15:17
Diemžēl, katrs uzņēmums izstrādā nevis paraugus, bet SAVUS darba aizsardzības dokumentus, kuru izstrāde maksā ne mazu naudu vai algo speciālistu un ir naivi cerēt, ka šos dokumentus sūtīs uz e-pastiem kā paraugus.
Zinme
Zinme 21.09.2012 17:51
1197 сообщений на сайте
http://osh.lv/
Andaz
Andaz 24.09.2012 16:43
27897 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.