Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Kā pareizi piesaistīt kontus PVN deklarācijā!!!!!!! К списку тем
Kā pareizi piesaistīt kontus PVN deklarācijā!!!!!!!
Labdien, meitenes!man vajadzētu jusu palīdzība!es saku aipildīt dekl.unman sanak ta ,kā samaksatais PVN valst kasē, PVN dekl.manparādas kā priekšnodoklis!man nesanak pareizi!!!!Var but vajadzētu atsevišķu kontu kuru es maksaju valst kasē!!!!es nezinu ko man darīt!!!
Kurš var palīdziet man lūdzu!!!!
Ответы (19)
viss TIK slikti.
un kur jūs ko piesaistat?
Nosutiju Jums vestuliti uz e-pastu!
Dators un programmas vienmēr izpilda tikai to, ko Jūs uzdodat. Taču nekad to, ko tikai vēlaties.
Labi būtu, ja programma tiktu pieminēta!
Nosutiju Jums vestuliti uz e-pastu!
nesaņēmu
Labi būtu, ja programma tiktu pieminēta!
Varbūt vēl kāds būs gatavs palīdzēt, ja zinās programmu, kurā Jums nesanāk.
Jā, samaksātais Valsts kasē nodoklis ir jāgrāmato atsevišķi, tad deklarācija veidosies pareizi.
Daru tā:
57250- PVN par atgrieztām precēm vai atgriežamām precēm 57. un 67.rindaattiecīgi D vai K apgrozījums;
57251- aprēķinātais PVN 52.rinda
57252-priekšnodoklis 62.rinda
57253- PVN par ievestām precēm no ES 55. un 64.rinda
57254-budžetā samaksātais PVN - deklarācijai nepiesaista
57255-reversais PVN celtniecībai, u.t.t..
Es gan tā nesarežģīju. Principā mēnesī ir viens maksājums budžetā samaksātais PVN. Uz deklarācijas sagatavošanas brīdi vai nu pārnesu maksājuma datumu, lai nenonāk deklarācijā, vai vienkārši izrēķinu ārā un ierakstu to priekšnodokļa summu kādai jābūt, atskaitot budžetā samaksāto PVN.
Vai tad Zalktī nevar nepiesaistīt deklarācijai 5721/2620?
Labdien, meitenes!man vajadzētu jusu palīdzība!es saku aipildīt dekl.unman sanak ta ,kā samaksatais PVN valst kasē, PVN dekl.manparādas kā priekšnodoklis!man nesanak pareizi!!!!Var but vajadzētu atsevišķu kontu kuru es maksaju valst kasē!!!!es nezinu ko man darīt!!!
Mans ieteikums.Nākamreiz, kad uzdosiet kādu jautājumu, nelietojiet pieturzīmes. Mēs vēl vieglāk sapratīsim Jūsu rakstīto tekstu.
Mans ieteikums.Nākamreiz, kad uzdosiet kādu jautājumu, nelietojiet pieturzīmes. Mēs vēl vieglāk sapratīsim Jūsu rakstīto tekstu.
4au aivareno turpmaak taupishu pirkstus un klaviatuuru un nelietoshu ne garumziimes ne pieturziimes ne miikstinaajuma ziimes ne lielo saaukuma burtus domaaju ka taapat ta4u viss buss labi saprotams
Vai tad Zalktī nevar nepiesaistīt deklarācijai 5721/2620?
Nē, nevar. zalktī piesaistās deklarācijai tikai viens konts nevis kontēšanas shēma.
4au aivareno turpmaak taupishu pirkstus un klaviatuuru un nelietoshu ne garumziimes ne pieturziimes ne miikstinaajuma ziimes ne lielo saaukuma burtus domaaju ka taapat ta4u viss buss labi saprotams
chau anda es sabukaart domaaju ka labaak saprotams viss buutu ja jautaajuma autore jautaajuma beigaas buutu ielikusi daudz daudz vairaak izsaukuma ziimju manam ljoti patiik izsaukuma ziimes taa uzreiz rodas pavisam citaads fiilings taads ka gaazj no kaajaam nost chau
mvvnacfdv
sabukaart domaac savukaart
chau anda es sabukaart domaaju ka labaak saprotams viss buutu ja jautaajuma autore jautaajuma beigaas buutu ielikusi daudz daudz vairaak izsaukuma ziimju manam ljoti patiik izsaukuma ziimes taa uzreiz rodas pavisam citaads fiilings taads ka gaazj no kaajaam nost chau
mvvnacfdv
man patiik degoshie tomaatinji un lielie burti lai var saprast ka cilveeks kliedz aiz izmisuma
Закрыть
Краткое описание нарушения