Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Система электронного декларирования (EDS)
EDS nevar nokopēt К списку тем
Ответы (11)
•VID informē, ka ir gadījumi, ka lietotājam nav iespējams strādāt EDS ar dokumentiem (kopēt, parakstīt utt). Problēma tiek novērsta, ja iztīra interneta pārlūkprogrammas pagaidu failus – EDS dokumentu saraksta logā jānospiež taustiņu kombināciju Ctrl+F5 vai Ctrl+R.
ИдиЁты. Я сегодня матом разговаривала, пытаясь принять новых сотрудников. Пошла сюда за сочувствием, и, панимааашли, комбинацию кнопок нажимать нужно. А хочетЦа - комбинацию пальцев! Ох уж, этот ЕДС!
Man EDS strādā normāli.Ja ir WVista, tad IE7 bija jāinstalē ielāps.Ja ir W7, tad vajag IE8.
Japaina 29.09.2012 19:24
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Es nospiedu tās trīpirkstu kombinācijas, bet man nekas tāpat nesanāca! Es iegāju sarakstā, noliku kursoru uz vēlamā dokumenta, nospiedu TO, bet nokopēt tapat nevarēju. Ko es darīju nepareizi? Lūdzu, palīdziet!!!
Sheridan 17.10.2012 11:38
183 сообщения на сайте
183 сообщения на сайте
•VID informē, ka ir gadījumi, ka lietotājam nav iespējams strādāt EDS ar dokumentiem (kopēt, parakstīt utt). Problēma tiek novērsta, ja iztīra interneta pārlūkprogrammas pagaidu failus – EDS dokumentu saraksta logā jānospiež taustiņu kombināciju Ctrl+F5 vai Ctrl+R.
Man "iztīrījās" tikai ar taustiņu F5 bez kādām trīspirkstu kombinācijām, tas laikam atkarīgs no datora un klaviatūras iestatījumiem.
Paldies! Problēma atrisinajās vienkārši - atradu iepriekšējās tēmās, ka vajag noklikšķināt uz disketes HTML, atvērt atskaiti un tad izdrukāt. Tas, paldies Dievam , bija tieši mans variants. Visiem vēlreiz paldies!
Sheridan 17.10.2012 12:52
183 сообщения на сайте
183 сообщения на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть