Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Актуальная дискуссия
Uzmanību Inbox lietotājiem К списку тем
Ответы (19)
Man viss kārtībā.
Japaina 03.10.2012 09:31
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Ieteikums, zvaniet inbox.lv lai atjauno. Kolēģei tāda liksta bija 2 mēnešus atpakaļ. Visu izdevās atgūt, galvenais zvanīt viņiem .
Rutar 03.10.2012 13:51
1 сообщение на сайте
1 сообщение на сайте
Manējo vakar remontēja- dati atgūti - acīmredzot tiem kas "brauca" virsū inbox.lv
Es savu pastkastīti nekad neslēdzu ciet. Kas grib - lai ielūr.
Varbūt tur tā vaina.
Ja Jūsējā bija aizslēgta, nelietis durtiņas uzlauza, un pie reizes kaut ko nočiepa.
Varbūt tur tā vaina.
Ja Jūsējā bija aizslēgta, nelietis durtiņas uzlauza, un pie reizes kaut ko nočiepa.
Palūrēja un atlika atpakaļ. Bet vēstules gan nav lasījuši. Visas vēstules no paša sākuma stāv kā nelasītas
Palūrēja un atlika atpakaļ. Bet vēstules gan nav lasījuši. Visas vēstules no paša sākuma stāv kā nelasītas
Un Jūs tam ticat, ka nav lasījuši.
Pamēģiniet vēstulīti atvērt, pēc tam "atķeksējiet" un atzīmējiet kā "Neizlasītu"- rezultāts acīmredzams.
Dinaro 10.10.2012 10:19
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
Меня уже 2 часа не пускает на почту - пишет
Ошибка 500. По каким-то причинам произошла внутренняя ошибка сервера.
Ошибка 500. По каким-то причинам произошла внутренняя ошибка сервера.
Man viss kārtībā.
Japaina 12.10.2012 12:21
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Man arī viss kārtībā. Ir protams, paziņojums, ka būs traucēta piekļuve (jau otrais ), bet tomēr nekas nav traucēts
Rasule2 12.10.2012 12:45
240 сообщений на сайте
240 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть