Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Бухгалтерская отчетность, СГД - взаимоотношения, информация, аудит
ЕДС - просмотр документов К списку тем
Ответы (30)
Да у них там хрень, если с разных браузеров входить
VID informē, ka ir gadījumi, ka lietotājam nav iespējams strādāt EDS ar dokumentiem (kopēt, parakstīt utt). Problēma tiek novērsta, ja iztīra interneta pārlūkprogrammas pagaidu failus – EDS dokumentu saraksta logā jānospiež taustiņu kombināciju Ctrl+F5 vai Ctrl+R.
VID informē, ka ir gadījumi, ka lietotājam nav iespējams strādāt EDS ar dokumentiem (kopēt, parakstīt utt). Problēma tiek novērsta, ja iztīra interneta pārlūkprogrammas pagaidu failus – EDS dokumentu saraksta logā jānospiež taustiņu kombināciju Ctrl+F5 vai Ctrl+R.
Liels paldies! šī darbība man šodien lieti noderēja! (ne parakstīt varēja, ne kopēt, ne printēt, pie tam ne no mozilas, ne IE, bet tagad viss OK)
Japaina, es nosūtīju Jums lietotāja numuru un parolis. Gada pārskats par 2011 gadu , protams, nodots caur EDS. Palīdziet atrast,lūdzu.
Tikko nosūtīju.Viss ir redzams.
Japaina 04.10.2012 12:55
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Nosūtīju GP, tāpēc
Japaina 04.10.2012 13:21
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Как это не странно, я тоже теперь вижу все доменты в ЕДС , а не часть из них. Нечего не понимаю , как это произошло, но результатом я более чем довольна
Viss ir labs, kas labi beidzas.
Es nebiju pie datora.
Bet kolēģe jau paspējusi palīdzēt. Jauki, ka ir izpalīdzīgi cilvēki.
Es nebiju pie datora.
Bet kolēģe jau paspējusi palīdzēt. Jauki, ka ir izpalīdzīgi cilvēki.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть