Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
PVN deklarācija Zalktī
Labdien!
PVN deklarācijai piesaistīju kontus, viss sanāca, programma aprēķināja visu korekti. Bet PVN 1 II daļai nesanāk piesaistīt kontus, skaita dubultā vai nu summu, vai nu aprēķināto PVN. Lūdzu padalaties pieredzē, kā piesaistīt kontus PVN 1 II pielikumam Zalktī.
Ответы (15)
Tādā veidā pie summas latos pieskaita arī PVN summu. Rēķins 549.34, aprēķinātais PVN 115.36, atskaitē parāda vērtība Ls 664.70
grāmatojums
d 7120 k 5310 549.34
d 57214 k 57214 115.36
grāmatojums
d 7120 k 5310 549.34
d 57214 k 57214 115.36
Samērā oriģināli grāmatojumi.
Vai pati apskatījāties, ko uzrakstījāt?
A, kas kaiš tiem grāmatojumiem?
Kaiš tas, ka viena un tā pati summa tiek grāmatota vienā un tajā pašā kontā gan debetā, gan kredītā.
Man "kaiš", citiem varbūt arī nē.
d 57214 k 57214 115.36 revers
Nu un tad, ka PVN1 II?
Nekad neesmu sapratis vienas un tās pašas summas grāmatojumus debetā un kredītā vienlaicīgi.
Lai arī tie būtu septiņreiz reversi. Uzskatu, ka kontiem jābūt dažādiem.
Protams - MVVNACFDV
Tāpēc jau tas ir reverss.Nekādi nesaprotu, kāpēc jāgrāmato caur 2311(piemēram).
Man arī ir divi dažādi konti.Vienskonts : Aprēķinātais PVN ES un otrs ir PVN priekšnodoklis ES . Tas ir gaumes jautājums.Bet nepareizi tas nav.
Man arī ir divi dažādi konti.Vienskonts : Aprēķinātais PVN ES un otrs ir PVN priekšnodoklis ES . Tas ir gaumes jautājums.Bet nepareizi tas nav.
Uzskatu, ka pareizi.
Arī deklarācijā ES PVN ir gan aprēķinātais, gan priekšnodoklis. Nav taču vienā rindā.
Jums patīk skriet līkločiem, man patīk skriet taisni.
Mēs - zaķi, Jūs - lapsa...
Закрыть
Краткое описание нарушения