Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
avansa rēķins un pamatlīdzekļi К списку тем
Fifteenth 31.10.2012 10:45
100 сообщений на сайте
100 сообщений на сайте
Ответы (10)
Dīvaini jautājumi no grāmatveža, lai neteiktu vairāk.
Ar kādu dokumentu PL tiek iegādāts? Protams ar pavadzīmi. Avansu norēķins ir tikai un vienīgi atskaite. Atskaites neviens nekad PVN dekl nav uzrādījis.
Ar kādu dokumentu PL tiek iegādāts? Protams ar pavadzīmi. Avansu norēķins ir tikai un vienīgi atskaite. Atskaites neviens nekad PVN dekl nav uzrādījis.
Анда, причем тут авансовый отчет, речь о счете на предоплату.
Счет на предоплату -НДС, накладная -постановка на учет ОС.
Счет на предоплату -НДС, накладная -постановка на учет ОС.
Paldies. operatīvi. liels paldies.
Fifteenth 31.10.2012 10:55
100 сообщений на сайте
100 сообщений на сайте
Nododot PVN atskaites iekļauju apmaksāto avansa rēķinu, taču ja dokuments apliecina pamalīdzekļa iegādi pielikumā jāiekļauj apliecinošs dokuments, vai man jāiekļauj avansa rēķins , vai pavadzīme un kā ir ņemot pamalīdzekli uzskaitē, par iegādes pamatu ņem avansa rēķinu vai pavadzīmi.
Šie jautājumi jāuzdod uzņēmuma grāmatvedim.
Viņš(-a) noteikti zinās atbildes.
Paldies Aivar, tāpēc arī nejautāju tev...
Fifteenth 31.10.2012 11:00
100 сообщений на сайте
100 сообщений на сайте
Man jautāt nebija nekādas jēgas - ne šoreiz, ne citreiz.
Es kā strādnieks daudz ko nezinu.
Nezinu arī to, ka svešus cilvēkus uzrunā uz "Tu". Un ka "Tu" raksta ar mazo burtu.
Re, kāds es "atpalicis".
Es kā strādnieks daudz ko nezinu.
Nezinu arī to, ka svešus cilvēkus uzrunā uz "Tu". Un ka "Tu" raksta ar mazo burtu.
Re, kāds es "atpalicis".
Laikam pārsteidzos, bet šī arī ir vietne , kur pajautāt padomu grāmatvedim. Pat ja jautājums ir tik elementārs, var taču izturēties ne tik augstprātīgi.
Fifteenth 31.10.2012 11:16
100 сообщений на сайте
100 сообщений на сайте
Kurā manā vārdā Jūs saskatījāt augstprātību?
Palieku pie savas atbildes - pajautājiet uzņēmuma grāmatvedim, kurš zinās atbildes.
Palieku pie savas atbildes - pajautājiet uzņēmuma grāmatvedim, kurš zinās atbildes.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть