Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Personīgā aizdevuma līgums uzņēmumam К списку тем
Personīgā aizdevuma līgums uzņēmumam
Man ir jautājums atiecībā par sabiedrības izdevumu deklarēšanu. SIA tika dibināta šī gada 21.septembrī. Man pieeja pie sabiedrības bankas konta (IBankas utt) bija tikai 29.oktobrī. Sakarā ar to es veicu sabiedrības darbībai pirkumus (kompjūter iekārtas, ceļošanas izdevumus piem. viesnīca, lidmašīnas biļetes utt) par septembri un oktobri no personīgā konta. Es vēlos segt sev šos personīgos izdevumus, attiecīgo naudas summu, pārskaitot no sabiedrības konta uz personīgo kontu.
Cik es zinu ir jāslēdz Līgums vai Savstarpēja vienošanās strap Uzņēmumu un Īpašnieku, vai kā savādāk?
Kur var atrast paraugu?
Ответы (24)
Vairāki no minētajiem jautājumiem jāuzdod uzņēmuma grāmatvedim.
Līguma paraugu varu nosūtīt. Tas maksā Ls 3 + PVN.
Priekšapmaksa.
Aivars007, kāpēc ar PVN?
Paldies Japina par linku, tieshi to ko es mekleeju!
Ar PVN tāpēc, ka esmu PVN maksātājs. Nelegālus ieņēmumus man nevajag.
Japaina kropļo tirgu.
Šis te par tādu tirgus portālu sāk izvērsties
bet man patīk
Tirgū parasti dod tikai pagaršot, bet ne pilnu tīkliņu.Būs kaut ko jāizdomā.
"Pagaršot" es devu pirms kāda gada, kad manus sagatavotos dokumentus šajā forumā lejuplādēja tūkstošiem reižu.
Tie laiki ir aizgājuši uz neatgriešanos.
Tas principā pareizi.
Tikai šo lapu daudzi apmeklē arī galvenokārt daudzo noderīgo materiālu lejuplādes iespēju dēļ un ja to vairs nebūs, cietīs zaudējumus arī lapas autori.
Jānosaka autoratlīdzība kā atlantā.lv, kur var NOPIRKT visādus darbus par piem. 1,- Ls. Tas būtu ļoti labi.Jāraksta ierosinājums lapas autoriem.
Я вот только не поняла, зачем какой-то договор, когда в этом случае надо оформить простой авансовый отчет?
Tas principā pareizi.
Tikai šo lapu daudzi apmeklē arī galvenokārt daudzo noderīgo materiālu lejuplādes iespēju dēļ un ja to vairs nebūs, cietīs zaudējumus arī lapas autori.
Jānosaka autoratlīdzība kā atlantā.lv, kur var NOPIRKT visādus darbus par piem. 1,- Ls. Tas būtu ļoti labi.Jāraksta ierosinājums lapas autoriem.
Neesmu pārliecināts par to, ka man būtu jājūtas vainīgam, ja kāds cietīs zaudējumus. Nebūs foruma - izdzīvosim - tāpt kā izdzīvojām pirms foruma.
Laikam jau būs jāpamet šis forums...
Kāpēc gan jāpamet forums?
Apmainīties domām vienmēr ir patīkami un arī lietderīgi.
Taču analfabētiem mācīt grāmatvedību no nulles - to gan es personīgi nevēlos.
Jau pirms vairākiem gadiem šeit rakstīju, kā man teica kāda paziņa grāmatvede - tagad jau katra kaza sevi sauc par grāmatvedi.
Sevi jau nu par kazu nesauktu, bet var jau būt, ka kāds redz arī ragus...
Apmainīties domām vienmēr ir patīkami un arī lietderīgi.
Un tagad lūgt palīdzēt arī var, vai tikai apmainītes domām?
Tore
Tam teicienam nav absolūti nekāda sakara ar Jums.
Carbobalt
Lūgt palīdzēt var un vajag.
Tikai... par brīvu ir vienīgi siers peļu zlazdā, un arī tad tikai otrajai pelei.
Labvakar, cienījams Aivars!
Pēc Jūsu domām tagad tikai par maksu? :'(
Ne jautājumi un atbildes - par brīvu.
Ne jautājumi un atbildes - par brīvu.
Liels paldies Jūms Ilma! Bet man liekas Aivaram pamatdoma- par maksu.
Закрыть
Краткое описание нарушения