Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Pakalpojumu sniegšana 21% vai 0% ? К списку тем

Pakalpojumu sniegšana 21% vai 0% ?
Sākam sniegt iekraušanas-izkraušanas pakalpojumus muitas noliktavā (šājā noliktavā īzerējam laukumiņu), krava tranzīta mūms nepieder (iet pa T1 MRN un SMGS), jāizraksta rēķinu kravas īpašniekam kurš apgalvo ka PVN likmei jābūt 0%, sāku meklēt VID metadiskajos materiālos un tā neko neatradu. Varbūt kaut kas var par to pakalpojumu veidu, var skaidri paskaidrot likmes piemērošanu, jo darbam vajadzēja īret krānu un man rēķinu izrakstīja ar PVN 21%.
Aleksandrs78
Aleksandrs78 08.11.2012 18:41
230 сообщений на сайте

Ответы (2)

Vēl aizmirsu, pakalpojumu saņēmēja LR reģistrēta kompānija.
Aleksandrs78
Aleksandrs78 08.11.2012 18:43
230 сообщений на сайте
7. pants. Nodokļa 0 procentu likmes piemērošana
(1) Nodokļa 0 procentu likme tiek piemērota:
2) pakalpojumiem, kas saistīti ar preču eksportu (arī tādu preču eksportu, kurām eksporta procedūra uzsākta citā Eiropas Savienības dalībvalstī), preču importu un tranzīta pārvadājumiem un pakalpojumiem brīvajā zonā un muitas noliktavā, kas tieši saistīti ar precēm, kuras ievestas Eiropas Savienības teritorijā no trešajām valstīm un trešajām teritorijām un nav izlaistas brīvam apgrozījumam (ieskaitot transporta, ekspedīcijas, preču uzglabāšanas, iekraušanas, izkraušanas, ekspertīzes un šķirošanas pakalpojumus);
Albina
Albina 08.11.2012 20:47
64702 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.