Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
Tildes jumis-algas. К списку тем
Sella 14.11.2012 12:22
377 сообщений на сайте
377 сообщений на сайте
Ответы (28)
Aivareno 14.11.2012 12:27
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Es taisu tā>>algas aprēķinā>atvilkums uz banku,ierakstu summu.Algusarakstā pie atvilkuma uzrakstu banka.Izmaksāt uzrādās tiem, kas saņem skaidrā naudā.
Japaina 14.11.2012 12:31
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Es Tildes lietošanas palīgu esmu izmalusi krustu-šķērsu,bet atbildi uz savu jautājumu tur neatrodu,jeb nemāku saskatīt.
Sella 14.11.2012 12:31
377 сообщений на сайте
377 сообщений на сайте
Japaina,jā varētu arī tā-vienīgi atvilkumos man ''sēd'' alimentnieki un tiesas izpildītāju ieturamās summas...nu jā ,tos jau varētu arī manuāli sadalīt un kontrolēt-cik bankām,cik tiesu izpildītājiem...tad vismaz kasei būtu pareizs saraksts.Manuprāt tur vienkārši par maz ailes algu sarakstos!
Paldies.
Paldies.
Sella 14.11.2012 12:38
377 сообщений на сайте
377 сообщений на сайте
Katrā sarakstā ir atlases nosacījumu pievienošanas poga - algu saraksts nav izņēmums.
Tur ir atlases nosacījums - maksājumu uzdevums (ir/nav). Pielieciet nosacījumu, izvēlieties pazīmi "nav" un atlasiet sakstu.
Viss ir daudz vienkāršāk.
Tur ir atlases nosacījums - maksājumu uzdevums (ir/nav). Pielieciet nosacījumu, izvēlieties pazīmi "nav" un atlasiet sakstu.
Viss ir daudz vienkāršāk.
Japaina,jā varētu arī tā-vienīgi atvilkumos man ''sēd'' alimentnieki un tiesas izpildītāju ieturamās summas...nu jā ,tos jau varētu arī manuāli sadalīt un kontrolēt-cik bankām,cik tiesu izpildītājiem...tad vismaz kasei būtu pareizs saraksts.Manuprāt tur vienkārši par maz ailes algu sarakstos!
Paldies.
Paldies.
Ko Jūs gribat kontrolēt? Cik samaksāts gada laikā TI? Aizeksportējiet algu sakatsa atvilkumus par visu gadu uz Excel un kontolējiet uz nebēdu.
Nekā neiznāks.Ja man atvilkumos ir ielikts alimentos ieturamais %,tad otru atvilkumu-uz banku-es tur ielikt vairs nevaru!
Sella 14.11.2012 12:41
377 сообщений на сайте
377 сообщений на сайте
Vēl var norādīt maks.uzdevums bet tad sarakstā būs jāsaskaita, cik uz banku, cik skaidrā naudā.Tad laikam paraksta vietā būs maks.uzdevums es tā netaisu.
Japaina 14.11.2012 12:42
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Andaz-kontrolēt gribu to,vai pareizi ir katru mēnesi pārskaitīts uz banku,vai pareizi TI..cilvēku ir gana daudz,ieturējumu arī..Protams,var darboties ar excel...bet gribējās uzreiz Tildē.
Sella 14.11.2012 12:44
377 сообщений на сайте
377 сообщений на сайте
Atlasē var norādīt uz kurām bankām pārskaita, tad var drukāt divus sarakstus>>uz bankām, skaidrā naudā.
Japaina 14.11.2012 12:50
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Andaz-kontrolēt gribu to,vai pareizi ir katru mēnesi pārskaitīts uz banku,vai pareizi TI..cilvēku ir gana daudz,ieturējumu arī..Protams,var darboties ar excel...bet gribējās uzreiz Tildē.
Jūs jau pazi labi zināt, ka nav pasaulē tādas programmas, kurā pilnīgi visas atskaites iegūstamas Vienmēr jāņem Excel palīgā
Kas attiecas uz Jumi: ja ir izveidoti atvilkumi ar atšķirīgiem nosaukumiem, piemēram, TI1; TI2; TI3, tad Jumī var izdrukāt atskaiti par ieturētām summām, lai veiktu maksājumus. To var gan no Jumja algu saraksta izdrukāt, gan uz Excel aizsūtīt, tad pie TI summām būs arī darbinieku vārdi un uzvārdi. Pie tam tas ir elementāri izdarāms un neprasa lielu darbu. Tai pašā Excel failā var klāt pierakstīt arī maksājumu uzdevumu datus. Būs papildus smuka atskaite.
Gada beigas uz Excel var visus atvilkumus aizsūtīt, lai vēlreiz varētu pārbaudīt. Šoreiz jau ar kopsummām. Un ne tikai gada beigās - no jebkura algu saraksta to var izdarīt un iegūt datus no gada sākuma lūdz atvērtajam sarakstam ieskaitot.
Vēl var norādīt maks.uzdevums bet tad sarakstā būs jāsaskaita, cik uz banku, cik skaidrā naudā.Tad laikam paraksta vietā būs maks.uzdevums es tā netaisu.
nesapratu....
Ja nevajag - maksājumu uzdevumu datus parakstu vietā var nelikt, tikai kā tad Jūs darāt - apskraidat visus darbiniekus un savācat parakstus vai ar roku maksājumu datus ierakstat?
Ja ir atlasīti dati sarakstā, tad ar roku vairs nekas nav jāskaita - Jumis pats māk saskaitīt.
Nekā neiznāks.Ja man atvilkumos ir ielikts alimentos ieturamais %,tad otru atvilkumu-uz banku-es tur ielikt vairs nevaru!
Nu nevajag neko pie atvilkumiem tur rakstīt - algu sarakstā ir lauks Piezīmes - ielieciet tur tekstu - skaidrā naudā un atlasiet pēc pazīmes Piezīmes ir/nav.
Jumis saskaita kopā skaidrā naudā un maks.uzdevumu bet man vajag atsevišķi.
Japaina 14.11.2012 13:15
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Jumis saskaita kopā skaidrā naudā un maks.uzdevumu bet man vajag atsevišķi.
Atfiltrējiet divus sarakstu - vienu skaidrai naudai, otru bezskaidrai. katram Sarakstam apaksā summa.
Atlasē var norādīt uz kurām bankām pārskaita, tad var drukāt divus sarakstus>>uz bankām, skaidrā naudā.
Nu, to jau es teicu.Jadaudz darbinieki, tad tā ir jādara.
Japaina 14.11.2012 13:53
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Man šķiet tā ir normāla prakse - atsevišķi skaidras naudas, atsevišķi bezskaidras naudas. Vismaz neko nevar sajaukt.
Japaina 14.11.2012 14:10
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
paldies Andaz un Japaina!Kopā ar jums tiku galā arī es.
Sella 14.11.2012 14:14
377 сообщений на сайте
377 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть