Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Ziņu kods VIDam
Labdien Dargie kolēģi!
Vai kādam bijusi pieredze , kad darbinieku darba devējs atbrīvo pārbaudes termiņa laikā?Jūs lūdzu man neuzrakstītu kādu ZIŅU KODU VIDAM Jūs iesniedzāt ziņas 21 vai 25?
Iepriekš pateicos
ARDNAS
Ответы (17)
21 Darba ņēmēja vai mikrouzņēmuma darbinieka statusa zaudēšana, pamatojoties uz darba ņēmēja uzteikumu
22 Darba ņēmēja vai mikrouzņēmuma darbinieka statusa zaudēšana sakarā ar darba ņēmēja pārkāpumu normatīvajos aktos, kuros noteikta personu atbrīvošana no darba, noteiktajos gadījumos
23 Darba ņēmēja vai mikrouzņēmuma darbinieka statusa zaudēšana sakarā ar darba devēja vai mikrouzņēmuma nodokļa maksātāja likvidāciju
24 Darba ņēmēja vai mikrouzņēmuma darbinieka statusa zaudēšana sakarā ar nespēju veikt nolīgto darbu veselības stāvokļa dēļ
25 Darba ņēmēja vai mikrouzņēmuma darbinieka statusa zaudēšana citos gadījumos
Es arī domāju ka 25 kods būtu attiecināms uz manu situāciju.
Tas tomēr ir darba devēja uzteikums - 21.
21 Darba ņēmēja vai mikrouzņēmuma darbinieka statusa zaudēšana, pamatojoties uz darba ņēmēja uzteikumu
21 kodu jāpiemēro pēc DL 101.pantam Pēc manu uzskatu.
Bet nozīmīgi tās ir tikai tad, ja darbinieks grib saņemt bezdarbnieka pabalstu.
21 kodu jāpiemēro pēc DL 101.pantam Pēc manu uzskatu.
Bet nozīmīgi tās ir tikai tad, ja darbinieks grib saņemt bezdarbnieka pabalstu.
Izlasiet, kāpēc es to rakstīju.
Pareizi, Japaina, darbinieka uzteikuma nebija.
Lai arī man netīk atzīties, ka esmu kļūdījies - Japainai taisnība.
Es kā Māte Terēze šad un tad "caur pirkstiem" uz dažām lietām paskatos - kā darbiniekam labāk.
Šis bija viens no tiem gadījumiem.
Bet formāli Japainai, protams, taisnība.
Neesiet, Aivar, kļūdījies.Bet var būt arī varianti>22,24 vai 25 kods.21 nevar būt, jo ir darba devēja uzteikums.
При потери статуса микропредприятия, то какой будет статус у работника при обязательном увольнении с микропредприятия?
Es domāju - 25.
Ja domāju nepareizi, Japaina izlabos.
при обязательном увольнении с микропредприятия?
Vai tad obligāti jāatbrīvo?
Vai tad obligāti jāatbrīvo?
Jā
Es domāju - 25.
Ja domāju nepareizi, Japaina izlabos.
ok, tad 25.
Paldies
При потери статуса микропредприятия, то какой будет статус у работника при обязательном увольнении с микропредприятия?
MU statusu var zaudēt ar nākamo taksācijas periodu.Jautājums neskaidrs.
Закрыть
Краткое описание нарушения