Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Autoratlīdzība - HORIZON START К списку тем
Autoratlīdzība - HORIZON START
Sveiki!
Vai te ir kāds, kurš varētu palīdzēt ar autoratlīdzības aprēķinu HS programmā? Nerēķina uz doto brīdi, tik nesaprotu kāpēc.
Paldies.
Ответы (18)
Varbūt, ka HS tas nemaz nav paredzēts.
Kurā sistēmā Jūs rēķiniet- vai algās????
Japaina- nav tāda lieta kas Horizonā nav paredzēta- vienīgi jāsaliek visas konkrētajam gadījumam nepieciešamās " galočkas"
mēģinu algās, bet varbūt vajag kā citādāk?!
Paskiet kā ar nodokļiem apliekas autoratlīdzības- tad pateikšu kā iedabūt iekšā programmā algu blokā . Kaut gan vai ērtēk nav caur pakalpojumu- rēķins par aprēķināto summu. Maksājuma dokuments kurā norāda informāciju par aprēķināto nodokli. apgādes sistēmā dzēš parādu par ieturēto nodokli.
Par transporta līdzekļu nomu no nereģistrēta nodokļu maksātāja ( IIN ietur izmaksas vietā) gāju šo ceļu un normāli iznāca.
Pasakiet kuru ceļu vēlaties iet - varu pakomentēt sīkāk
Man jau loģiskāk būtu caur algu bloku.
Manā gadījumā ar autoratlīdzību un nodokļiem sanāk sekojoši:
Piemēram:
Bruto: 253.97
Attaisnotie izdevumi 15% : 253.97 x 15% = 38.10
IIN 25% : (253.97 -38.10) = 53.97
Summa izmaksai: 253.97-53.97 = 200.00 LVL
Ja nepieciešamība nav zudusi- vakarā padomāšu.
vienkārši tur kur esmu šobrīd nav pieejams horizon palīgs
caur algu bloku loģiskāk:) bet ja tas ir vienreizējs gadījums- tad vienkāršāk caur rēķinu.
/ es arī tk vakarā varu apskatīt
tas būs regulāri, tāpēc šķiet loģiskāks algu bloks.
Ludmila_st- vai mana domu gaita ir pareiza:
Izveido jaunu ienākumu veidu.(kods atbilstoši IIN paziņojamos norādāmajam ( algām 1001.....)
Izveido jaunu daļēji apliekamo ienākumu-autoratlīdzība att izdevumi = 15% no bruto
izveido jaunu vienrezējo samaksas veidu - autoratlīdzība
Apraksta jaunu IIN ieturējumu ( rēķina no autoratlīdzība; pirms tam noņem attaisnotos izdevumus aprēķina % 25%.
Neesmu droša ka tas ir viss bet izskatās ka varētu būt tur jāuztaisa eksperiments un jāpadzenā aprēķins kamēr iznāk .
Tā savā laikā dzenāju MUN algas kamēr dabūju gatavas
A varbūt kā dažkārt gadās no Talsiem uz Rīgu braucu caur Ventspili. Diemžel Horizona palīgā autoratlīdzību aprakstu neatradu
Presonālā autoratlīdzību saņēmējam atver kartiņu, tiesiskās attiecības ar ienākumu vaidu autoratlīdzība
..Izveido jaunu ienākumu veidu.(kods atbilstoši IIN paziņojamos norādāmajam ( algām 1001.....)...
Autoratlīdzībām ir kods 1003.
Paldies par info Japaina- vienkārši man šī veida ienākumi nekur netiek maksāti un slinkums atvērt likumu ņēma virsroku- kas lieto tie jau zin no galvas
tas būs regulāri, tāpēc šķiet loģiskāks algu bloks.
Darba devēji bieži izvēlas autoratlīdzības līguma formu, neapzinoties tā sekas.
Tur patiešām arī ir autoratlīdzības! tas šoreiz nav tāpat vien
mēģināšu pēc šeit aprakstītā sameistarot visu. Liels paldies par atsaucību!
Intereses pēc- vai izdevās???
PALDIES, izdevās pēc šāda principa:
Ludmila_st- vai mana domu gaita ir pareiza:
Izveido jaunu ienākumu veidu.(kods atbilstoši IIN paziņojamos norādāmajam ( algām 1001.....)
Izveido jaunu daļēji apliekamo ienākumu-autoratlīdzība att izdevumi = 15% no bruto
izveido jaunu vienrezējo samaksas veidu - autoratlīdzība
Apraksta jaunu IIN ieturējumu ( rēķina no autoratlīdzība; pirms tam noņem attaisnotos izdevumus aprēķina % 25%.
Neesmu droša ka tas ir viss bet izskatās ka varētu būt tur jāuztaisa eksperiments un jāpadzenā aprēķins kamēr iznāk .
Tā savā laikā dzenāju MUN algas kamēr dabūju gatavas
A varbūt kā dažkārt gadās no Talsiem uz Rīgu braucu caur Ventspili. Diemžel Horizona palīgā autoratlīdzību aprakstu neatradu
Закрыть
Краткое описание нарушения