Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Programma
Labdien!
Pieņemu, ka esat pieredzejuši grāmatvedības programmu lietotāji.
Ir vidējs uzņemums un meklēju programmu par saprātīgu cenu. Ko ieteiktu?
Ответы (25)
Es strādāju gan ar Tildi, gan ar Grāls. Katram savas priekšrocības. Grāls lētāks un mani personīgi ļoti apmierina.
Vai kāds strādā ar gr.programmuASTATS, ko sakat par šo programmu.
Labdien!
Pieņemu, ka esat pieredzejuši grāmatvedības programmu lietotāji.
Ir vidējs uzņemums un meklēju programmu par saprātīgu cenu. Ko ieteiktu?
Ir grūti atbildēt, ja nezini kas ir domāts ar - vidējs uzņēmums un saprātīga cena.
SAP arī derēs
par saprātīgu cenu
SAP arī derēs
par saprātīgu cenu
Kas nu tā mūsdienās par naudu labai mantai........
Paldies! Nopirku Grāls un cena patiešām laba. Pašlaik viss patīk.
SAP arī derēs - кто работает с этой программой - что можете о ней сказать?
SAP arī derēs - кто работает с этой программой - что можете о ней сказать?
Jūs vispār zināt, cik maksā SAP?
Es zinu cik maksā SAP, man jāzin vai viņa ir tik pat laba, cik maksā. 2 dienu laikā ir jaizdomā pirkt vaj nē
un tāpēc ja kādam ir laiks kau ko labu par viņu pateikt - teikšu paldies
Viss ir atkarīgs no grāmatveža gudrības un mākas. Citam zalktis par sarežģītu, citam SAPs par vienkāršu.
Vai patiešām Jums pietiks ar anonīmas personas viedokli forumā, lai pirktu tik dārgu programmu?
Var tikai pabrīnīties.
Rīt skatīsos pati, bet ja grāmatvedis strādā ar programmu ilgaku laiku tad viņam manuprāt jābut viedoklim cik ta ir ērta darbam.
Varat pabrīnīties
Kaut gan Jums taisnība - par daudziem indivīdiem sen jau kā nav ko brīnīties.
Dažs arī 5 gadus nostrādājis, no programmas iespējām maz ko sajēdz. nez vai tādēļ vajag tik advancētu programmu?
Es gan pati pārbaudītu - katrai, sevi cienošai programmai, ir vai nu demo versija vai kāda citādāka iespēja iepazīties ar programmas iespējām.
Neviens, izņemot uzņēmuma vadību, nezina, vai SAP-a funkcionalitāte atbilst uzņēmuma specifikai.
Kaut gan Jums taisnība - par daudziem indivīdiem sen jau kā nav ko brīnīties.
Aivars00704.12.2012 17:21 paldies jums par centieniem pārliecinat mani ka esmu galīgi stulba, bet pastāv vēl viedoklis ka cilvēks uzdot tādu jautajumu ne jau sava stulbuma dēļ un ne tāpēc ka viņm galīgi nau kur likt šādu naudas summu, bet var būt arī citi nopietni iemesli.
Woow... Lūgums pēc ieteikumiem aiziet līdz apvainojumiem
Nu gan...
Saku, ka izvēloties Grāls, esmu izdarījusi pareizo izvēli... Beidzat ņemties
Kādi apvainojumi, parasta viedokļu apmaiņa.Tas ir jauki, ka esiet apmierināta ar savu programmu.
Закрыть
Краткое описание нарушения