Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Pavadzīmes ar vienādiem Nr. К списку тем
Pavadzīmes ar vienādiem Nr.
Firma atnesa pavadzīmes un sanāk tā, ka oktobrī izrakstīta Pavadzīme ar Nr.123 un Novembrī cita pavadzīme atkal ar to pašu Nr. 123
Kā parasti rīkojas šādā gadījumā?
Ответы (12)
Iegrāmato pavadzīmi un samaksā par saņemtajām precēm.
Nē, tur ir tā, ka UZŅĒMUMS realizē preci vairākiem maziem uzņēmiem un ir izrakstījuši divas realizācijas pavdazīmes ar vienāmiem Nr. un katru citai firmai....
Palūdziet, lai izlabo>>pieliek burtiņu, cipariņu, ja savādāk nevar.
Nē, tur ir tā, ka UZŅĒMUMS realizē preci vairākiem maziem uzņēmiem un ir izrakstījuši divas realizācijas pavdazīmes ar vienāmiem Nr. un katru citai firmai....
Nu un kas par to!
Vai tāpēc tagad revolūcija jātaisa!
Revolūcija lai pagaida, bet pavadzīmes būs jāpalabo
Paldies!
Kurš normatīvais akts Jums liek to darīt - labot pavadzīmes!
Un ar kādām tiesībām Jūs tās grasāties labot?
Ja es būtu tā uzņēmuma - piegādātāja vietā, es Jūs pasūtītu ļoti tālu.
Firma atnesa pavadzīmes un sanāk tā, ka oktobrī izrakstīta Pavadzīme ar Nr.123 un Novembrī cita pavadzīme atkal ar to pašu Nr. 123
Kā, tad tur tomēr ir?
Kā Jūs to varat zināt, kā tur īsti ir
Ja pavadzīmes ar vienādiem numuriem ir izrakstīta katra citai firmai, tad kāda ir Jūsu problēma? Kāda vienam uzņēmumam daļa gar cita uzņēmuma saņemtām PZ? Es piemēram nezinu un pat negribu zināt vai ar tādu pašu numuru no tās firmas vēl kāds cits ir saņēmis pavadzīmi.
Vai jums abas reizes ar Nr.123 ? Tad es pazvanītu.
Закрыть
Краткое описание нарушения