Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Разные неклассифицированные вопросы

Rīgas viesiem - Rīgā tiks atklāts pirmais stāvparks (P&R) К списку тем

Rīgas viesiem - Rīgā tiks atklāts pirmais stāvparks (P&R)
10. decembrī plkst. 12:00 Rīgā Ulbrokas ielā 13 tiks atklāts pirmais stāvparks (P&R – Park&Ride). Tā sauktā Park&Ride sistēma paredz, ka Rīgas viesi un tās iedzīvotāji savu automašīnas varēs novietot apsargājamā autostāvvietā un tālāk doties ar sabiedrisko transportu.

Tādejādi plānots mazināt sastrēgumus pilsētas centrā un sabiedrisko transportu padarīt par prioritāru. Stāvparka izmantošana būs bez maksas, ja sabiedriskajā transportā ar e- talonu dienas laikā tiks veiktas vismaz divas braucienu reģistrācijas.

Pirmo stāvparku īstenoja SIA ”Rīgas pilsētbūvnieks’’ pašvaldības dzīvojamo māju kompleksa būvniecības laikā Ulbrokas ielā. Dzīvojamo māju būvniecībai paredzētā teritorija bija ierobežota un tika pieņemts lēmums būvēt apsargājamu daudzstāvu autostāvvietu ar 676 vietām. Tā kā autostāvvieta ir noslogota tikai par vienu trešo daļu, brīvās vietas atvēlētas stāvparka vajadzībām.
Andaz
Andaz 10.12.2012 13:01
27892 сообщения на сайте

Ответы (4)

Paskaidrojiet, kada jega likt tur, ja var kada daudzstavu majas pagalma? Es visu muzu ta daru un darisu.
Moscowneversleep
Moscowneversleep 11.12.2012 11:55
83 сообщения на сайте
Paskaidrojiet, kada jega likt tur, ja var kada daudzstavu majas pagalma? Es visu muzu ta daru un darisu.
Cerams, ka kāds beidzot izsauks pašvaldības policiju un uzliks Jūsu mašīnai "zābaku".
Jauku dienu!
Andaz
Andaz 11.12.2012 13:46
27892 сообщения на сайте
Cerams, ka kāds beidzot izsauks pašvaldības policiju un uzliks Jūsu mašīnai "zābaku".
Jauku dienu!
Andaz 11.12.2012 13:46
Interesanti gan, kad tad pienemts likums ka nevar stavet pagalma? Tur domajamas dalas, un nekas nevienam nepieder. Lai liec, man kolekcijai noderes. Divi jau ir, pirms gadiem 5. Tur atslega loti prasta.
Moscowneversleep
Moscowneversleep 11.12.2012 19:55
83 сообщения на сайте
Man riebj cilvēki, kuri lepojas ar savu likumu pārkāpšanas māniju!
Zeme ir apaļa un dots devējam vienmēr atdodas!
Andaz
Andaz 12.12.2012 10:06
27892 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.