Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Rēķins no ES
Labdien!
Aizdomājos, vai daru pareizi.
Esam PVN maksātāji un 05.12.2012 saņemam no Lietuvas apliekamās personas rēķinu par sniegtajiem pakalpojumiem novembrī. Tātad, darījumu uzrādu novembra PVN deklarācijā un PVN1-II.?
Ar kādu datumu grāmatot šo rēķinu grāmatvedības uzskaites programmā, vai ar datumu, kad pakalpojums saņemts, vai arī rēķina izrakstīšanas datumu?
Ответы (8)
ставлю датой инвойса
хотя, да, по сути реверс должен попадать в ноябрь
у меня в этом плане сплошные нарушения
У меня две даты - дата оказания услуги и дата инвойса. Одна ноябрьская, вторая декабрьская.
Man metodikā noteikts - pēc rēķina izrakstīšanas. Kā Jums - nezinu.
методика выше закона?
Andaz, PVN deklarācijā uzrādiet tanī mēnesī, kurā izrakstīts rēķins? Vai tā drīkst?
Andaz, PVN deklarācijā uzrādiet tanī mēnesī, kurā izrakstīts rēķins? Vai tā drīkst?
drīkst конечно, кто ж вам запретит. Но по закону нужно отражать в том месяце, когда оказана услуга.
ES PVN maksātājs izrakstījis rēķinu LV PVN maksātājam par autoremontu MOMS 0%. Rēķina samaksa veikta ar bankas karti tajā pašā ES valstī. Kvītī uzrādīts PVN kā samaksāts MOMS 25%. Kā šo darījumu būtu jāatspoguļo grāmatvedībā pēc jūsu domām?
Rēķina un samaksas kvīts summas ir vienādas.
Закрыть
Краткое описание нарушения