Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

Atvaļinājums. К списку тем

Atvaļinājums.
Cien. kolēģi, mūsu uzņēmumu darbinieks iesūdzēja tiesā par algas neizmaksāšanu. Mums ir jurists, kurš uzņēmās aizstāvēt mūsu intereses. Man ar viņu radās strīds (ar juristu) - situācija sekojoša: šim darbiniekam savā laikā bija iekrājies neizmantots atvaļinājums, kuru viņš vienā piegājienā tomēr vēlējās izmantot, tad nu darbiniekam sanāca izmantot 57 kalendārās dienas (sarēķināju visu neizmantoto uz 12.02) un viņš no 13.02. līdz 09.04. aizgāja atvaļinājumā. 31.10 darbinieks uzrakstīja atlūgumu un es kompensāciju sarēķināju no 13.02. līdz 31.10, bet mūsu jurists uzskata, ka tas ir neloģiski un esmu sarēķinājusi par daudz - vajadzējis tikai no 10.04. Izlasot Darba likuma 152. pantu, uzskatu, ka atvļinājuma laiks ietilpst laikā, kurš dod tiesības uz atvaļinājumu. Kuram taisnība? Paldies.
Janija
Janija 30.12.2012 20:53
331 сообщение на сайте

Ответы (3)

Taisnība Jums.
Jurists lai iet ganīt zosis.
Aivars007
Aivars007 30.12.2012 21:43
26984 сообщения на сайте
Ak, šie mīļie juristiņi...
Mu-maija
Mu-maija 30.12.2012 21:56
15887 сообщений на сайте
Paldies, Jums liels.
Janija
Janija 30.12.2012 22:23
331 сообщение на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.