Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Для новичков

Pilnvarojuma līgums К списку тем

Pilnvarojuma līgums
Sveiki! .Esmu MU nodoklu maksatajs,sniedzu gramatvedibas pakalpojumus,esmu vienigais ipasnieks-valdes loceklis.Intresenosledzot ar svei PILNVAROJUMA(VADĪBAS) LĪGUMS,es drikstu noslegt ari ar sevi gramatveza ligumu un sev savest garmatvedibu?vai to pienakumu ierakstit PILNVAROJUMA(VADĪBAS) LĪGUMĀ ,darba samaksa bus mineta,stundas likme.Tatadbus ar atlidzību pilnvarojuma līgums.
palies
Sirdsplesis
Sirdsplesis 04.01.2013 17:44
1 сообщение на сайте

Ответы (7)

Nevajag bikses vilkt pār galvu. ja reiz esat darbinieks, tad slēdzat normālu darba līgumu, norādie talgu un nemāžojieties ar kaut kādiem pilnvarojuma līgumiem. Ņemot vērā, ka Jums nav skaidrs kas tas ir un kad tas slēdzams.
Andaz
Andaz 04.01.2013 17:46
27892 сообщения на сайте
...Esmu MU nodoklu maksatajs,sniedzu gramatvedibas pakalpojumus,esmu vienigais ipasnieks-valdes loceklis...

No tāda "grāmatveža" jāturas pa gabalu.
Japaina
Japaina 04.01.2013 18:01
10269 сообщений на сайте
Diezzin kāpēc pastāv šāds viedoklis, ka par grāmatvedi var strādāt jebkurš, pat tāds, kas vienu līgumu neprot atšķirt no otra.
Bēdīgi...
Mu-maija
Mu-maija 05.01.2013 11:25
15885 сообщений на сайте
Šoreiz piekrītu.

Saprotu, ja cilvēks pats vēl vēlas kārtot sava uzņēmuma grāmatvedību, tad mācās un to dara. Bet ne jau nu nodarbojas ar grāmatvedības pakalpojumu sniegšanu.
Ilma
Ilma 05.01.2013 17:02
30495 сообщений на сайте
Šoreiz piekrītu.

Saprotu, ja cilvēks pats vēl vēlas kārtot sava uzņēmuma grāmatvedību, tad mācās un to dara. Bet ne jau nu nodarbojas ar grāmatvedības pakalpojumu sniegšanu.
Ilma 05.01.2013 17:02
Ilma - Jums laikam jau šupulī pagakvī bija grāmatvedības kontu plāns un likumu krājums.
Uzskatu, ka arī jaunajiem jādod izaugsmes iespējas.

Mēs ar draugu pulciņu esam nodibinājuši vairākas firmas un jau gadu nostrādājām. Kaut kad šeit forumā lasīju - ja ir labs grāmatvedis, nodokļi nav jāmaksā. Neviens no mums šogad neko nemaksāja. Mēs joprojām meklējam grāmatvedības firmu, jo gribam savas firmas nodod drošās rokās.

Sirdsplesis - kādas ir Jūsu cenas? Cik prasāt par Gada pārskatu? Jo drīz būšot jau jāiesniedz. Mēs vēl neesam atraduši grāmatvedības apkalpošanas firmu. Ja mēs visi draugi pārejam pie Jums, vai iespējamas kādas atlaides?
Aivars007
Aivars007 05.01.2013 20:32
26984 сообщения на сайте
šupulī pagalvī
Aivars007
26984 сообщения на сайте
šūpulī pagalvī
Aivars007
26984 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.