Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Pašnodarbināts
Labdien.
Ka rēķināt algu pašnodarbinātajam ja viņam ir apliecība?
Paldies
Ответы (18)
man nav tiesības uz failiem =(
Algu rēķina tikai darbiniekiem, kuri pieņemti darbā uz darba līguma pamata.
Pašnodarbinātā persona par saviem pakalpojumiem iesniedz rēķinu, pakalpojuma saņēmējs apmaksā šo rēķinu - tāpat kā jebkuru citu rēķinu.
Зарплату - как и всем работникам. Со всеми налогами.
Nodoķlus mēs nekādas nemaksājam?
Он сам платит налоги только от своей хозяйственной деятельности.
Tas ja viņam nav tas apliecības.
Skaidrs liels paldies
Vēl labāk...
Возвращаемся к вопросу: "Ka rēķināt algu..."
Зарплата без налогов бывает только у работников МУН. У тех у кого есть аплиециба - может быть доход от хозяйственной деятельности, а может быть зарплата.
Где я не правильно рассуждаю?
Юль, это не ты неправильно рассуждаешь, а автор вопроса
Возвращаемся.......Ka rēķināt algu "pašnodarbinātajam" ja viņam ir apliecība?
Ну и что, у меня тоже есть аплиециба. А есть трудовой договор, где я не имею права работать как самозанятая. Там у меня зарплата, и налоги с зарплаты. Я не придираюсь к формулировки вопроса, а хочу что бы у задаваемого ворос не было каши в голове.
Tur, kur Jums ir DL, nevienam Jūsu pašnodarbinātā apliecība neinteresē.Jautājums ir tāds, kāds ir uzrakstīts.
Algu rēķina tikai darbiniekiem, kuri pieņemti darbā uz darba līguma pamata.
Pašnodarbinātā persona par saviem pakalpojumiem iesniedz rēķinu, pakalpojuma saņēmējs apmaksā šo rēķinu - tāpat kā jebkuru citu rēķinu.
Vienreiz jau atbildēju.
Ko varat pūst no mušas ziloni!
Ka tik vien tas jautātājs zinātu, ka pasnodarbinātai personai par pašnodarbināšanu neviens nekādu APLIECĪBU nedod...
Закрыть
Краткое описание нарушения