Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

Darba kārtības noteikumi. К списку тем

Darba kārtības noteikumi.
Sveiki! Varbūt kādai ir aizķēries kāds darba kārtības noteikumu paraugs, no kura varētu pasmelties idejas. Man ir uzdots tos izveidot diezgan īsā laika periodā un šie noteikumi ir jāveido galdniecības uzņēmumam.

Lūdzu, ja kādam ir kāds paraugs, nosūtiet uz e-pastu - info@proprojekts.lv
Prettygirl
Prettygirl 09.01.2013 11:31
1 сообщение на сайте

Ответы (5)

Izmantojiet google.comTur ir ļoti daudz piemēru - http://www.kegums.lv/page/113; http://www.llu.lv/getfile.php?id=44501 un t.t.
Darijamu
Darijamu 09.01.2013 11:50
221 сообщение на сайте
Darba likumā ir norādīts, kas jāiekļauj Darba kārtības noteikumos.
Dotais Ķeguma novada domes piemērs ir nepilnīgs, nekvalitatīvs.
Aivars007
Aivars007 09.01.2013 12:04
26984 сообщения на сайте
Tās laikam bija pirmais, ko izmeta google
Darijamu
Darijamu 09.01.2013 12:33
221 сообщение на сайте
Viss kārtībā, es tikai saku, ka pašam jādomā un jāskatās likums.
Nav jēga pārrakstīt kaut ko, lai tikai būtu.
Paraugs jau ir labs, taču ļoti nepilnīgs un tikai ķeksīša dēļ sastādīts.
Aivars007
Aivars007 09.01.2013 12:37
26984 сообщения на сайте
Es arī daru tieši tāpat kā Aivars, atveru normatīvo aktu un rakstu pēc tur uzskaitītajām prasībām, gan darba kārtības noteikumus, gan metodikas un jebko citu, kas nepieciešams uzņēmumam. Ar tiem špikotajiem ir tā, ja kāds pārbaudītājs ko uzjautā, varu apjukt un uzreiz nemācēt paskaidrot un tad ir liels kauns. Paša darbs ir paša darbs. Kas attiecas uz pašvaldībām, no tām nu nebūtu ko špikot, pirmkārt tomēr tas ir budžets, un otrkārt ... labāk neizteikšos, kāds vai kāda var apvainoties.
Sandra48
Sandra48 09.01.2013 14:32
324 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.