Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Для новичков
Ēkas nolietojums К списку тем
Ответы (11)
Почему ? Здание ведь все равно изнашивается
Просто можно уменьшить норму амортизации-по решению руководства-типа подремонтировали-еще 10 лет простоит.
C амортизацией играются-когда дивидендов очень хочется
Ну не до абсурда же......
Просто можно уменьшить норму амортизации-по решению руководства-типа подремонтировали-еще 10 лет простоит.
C амортизацией играются-когда дивидендов очень хочется
Ну не до абсурда же......
Nu es to saprotu tā, ka beidzot ēkai ir noteikta likvidācijas vērtība, kas sakrīt ar atlikušo vērtību un tāpēc arī fin.nolietojumsnetiek vairs aprēķināts.
Ar nolietojumu nodokļiem tam nav saistība - ja ir vērtība - rēķiniet.
Nu es to saprotu tā, ka beidzot ēkai ir noteikta likvidācijas vērtība, kas sakrīt ar atlikušo vērtību un tāpēc arī fin.nolietojumsnetiek vairs aprēķināts.
Ja tieši tā ēkai ir noteikta likvidācijas vērtība, kas sakrīt ar atlikušo vērtību. paldies par atbildi, rēķināšu nolietojums nodokļiem
Un tie arī nav jārēķina līdz 0, bet ja ir atlicis mazāk par 50,- Ls jāpieskaita tekošā gada nolietojumam un atlikums jāpielīdzina 0.
Un tie arī nav jārēķina līdz 0, bet ja ir atlicis mazāk par 50,- Ls jāpieskaita tekošā gada nolietojumam un atlikums jāpielīdzina 0.
Jautāju revidentei par šo punktu 13.pantā, jo bilancē ir 1.kategorijaspamatlīdzekļi, kam atlikusī vērtība nodokļu vajadzībām ir zem 50 Ls. Viņas atbilde bij, ka tas tā neesot domāts.
Jautāju revidentei par šo punktu 13.pantā, jo bilancē ir 1.kategorijaspamatlīdzekļi, kam atlikusī vērtība nodokļu vajadzībām ir zem 50 Ls. Viņas atbilde bij, ka tas tā neesot domāts.
Kā tad tas ir domāts?
Man gan tie 1.kategorijasPL ar atlikušo vērtību zem 50 latiem vispār rada šaubas... nu kādi gan PL 1.kat ar tik smieklīgu vērtību var būt? Manuprāt, tur vispār nav nolietojums kā vajag rēķināts.
Man gan tie 1.kategorijasPL ar atlikušo vērtību zem 50 latiem vispār rada šaubas... nu kādi gan PL 1.kat ar tik smieklīgu vērtību var būt? Manuprāt, tur vispār nav nolietojums kā vajag rēķināts.
Piekrītu.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть