Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Годовой отчет
mikrouzņēmuma gada pārskats К списку тем
Maklana 10.01.2013 16:20
41 сообщение на сайте
41 сообщение на сайте
Ответы (90)
Gada pārskats mikrouzņēmumiem parastajā kārtībā(p;ec divkāršā ieraksta principa).
Indra2277 10.01.2013 16:31
309 сообщений на сайте
309 сообщений на сайте
Kas tās, lūdzu, par "gada pārskata algām" un kur tās uzrāda?
Kas attiecas uz Gada pārskatu sastādīšanu - tur ir likums, kas jāizlasa http://www.likumi.lv/doc.php?id=66461+ noteikumi.
Kas attiecas uz Gada pārskatu sastādīšanu - tur ir likums, kas jāizlasa http://www.likumi.lv/doc.php?id=66461+ noteikumi.
Ja pēc vienkāršā ieraksta, tad jau neesiet SIA.
Bet kas tas tāds vienkāršā uzskaite pēc kases principa?
Bet kas tas tāds vienkāršā uzskaite pēc kases principa?
Aivar, bet kāpēc tad ir domāti forumi??? es domāju, ka forumus veido, lai cilvēki var apmainīties ar viedokļiem, zināšanām, viens otram palīdzēt.. !!!????
Mszkk 15.01.2013 16:24
27 сообщений на сайте
27 сообщений на сайте
Aivar, bet kāpēc tad ir domāti forumi??? es domāju, ka forumus veido, lai cilvēki var apmainīties ar viedokļiem, zināšanām, viens otram palīdzēt.. !!!????
Jūsu gadījumā tas ir tas pats, kas internetā forumā apmainīties ar viedokli ar zobārstu, kā pašam sev labāk salabot vai izraut zobu.
Ar kādām zināšanām es ar Jums varu apmainīties, lūdzu?
Lūdzu, Jūsu zināšanas! Pretī likšu savējās.
Nesmīdiniet labāk publiku!
Es jau Jums atbildēju - algojiet grāmatvedi!
Jūsu gadījumā tas ir tas pats, kas internetā forumā apmainīties ar viedokli ar zobārstu, kā pašam sev labāk salabot vai izraut zobu.
Ar kādām zināšanām es ar Jums varu apmainīties, lūdzu?
Lūdzu, Jūsu zināšanas! Pretī likšu savējās.
Nesmīdiniet labāk publiku!
Es jau Jums atbildēju - algojiet grāmatvedi!
Ok, piekrītu, ka nevar izmācīties forumā par grāmatvedi, bet taču kādu jautājumu var mēģināt atrisināt ar foruma palīdzību...
To jau nu katrs pats zin algot, nealgot grāmatvedi, puse no jūsu atbildēm sastāv algojiet grāmatvedi, forunā nevar izmācīties par grāmatvedi, ejiet kursus, mācieties skolās.
Mszkk 15.01.2013 23:34
27 сообщений на сайте
27 сообщений на сайте
Хорошо, я отвечу. У тех, кто veic vienkāršo uzskaiti pēc kases principa не бывает годовых отчетов. Поэтому ответить на ваш вопрос в принципе невозможно.
Такой ответ вас устраивает?
Такой ответ вас устраивает?
...puse no jūsu atbildēm sastāv algojiet grāmatvedi, forunā nevar izmācīties par grāmatvedi, ejiet kursus, mācieties skolās...
Salti meli! Ne Jūs skaitījāt manas atbildes, ne arī tā ir patiesība.
Visiem, kuri uzdod saprotamu un sakarīgu jautājumu, es atbildu pēc būtības. Kāpēc Jūs to nepamanāt, tā jau nu gan ir tikai un Jūsu problēma.
Protams - es krasi atšķiros no daudziem citiem šī foruma lietotājiem ar to, ka necenšos atbildēt uz visiem tiem jautājumiem, kurus uzdod neprašas, ar neapbruņotu aci redzami sliņķi, nekauņas un tml.
Tādiem es patiešām atbildu to, ko Jūs esat saskatījusi un saskaitījusi.
Mana privilēģija ir tā, ka es pēc jautājuma saprotu kāds ir jautātājs.
Līdz šim vēl ne reizi neesmu savā vērtējumā kļūdījies.
Vēlreiz par Jūsu sākotnējo jautājumu.
(1) Nav tādas uzņēmējdarbības formas "mikrouzņēmums". Jāizlasa Komerclikums.
(2) Jums nav priekšstata par uzkrāšanas principu grāmatvedībā, ja uzdodat jautājumu - kur likt algas, piemēram. Bet vienalga esat ķērusies pie uzņēmuma gada pārskata sastādīšanas.
Palieku pie saviem uzskatiem - neprašām nav jācenšas darīt tas, ko viņš nav iemācījies un ko neprot.
Varu tikai citēt Koko Šaneles teicienu - "Domājiet par mani, ko jūs gribat, es par jums nedomāju vispār".
Salti meli! Ne Jūs skaitījāt manas atbildes, ne arī tā ir patiesība.
Visiem, kuri uzdod saprotamu un sakarīgu jautājumu, es atbildu pēc būtības. Kāpēc Jūs to nepamanāt, tā jau nu gan ir tikai un Jūsu problēma.
Protams - es krasi atšķiros no daudziem citiem šī foruma lietotājiem ar to, ka necenšos atbildēt uz visiem tiem jautājumiem, kurus uzdod neprašas, ar neapbruņotu aci redzami sliņķi, nekauņas un tml.
Tādiem es patiešām atbildu to, ko Jūs esat saskatījusi un saskaitījusi.
Mana privilēģija ir tā, ka es pēc jautājuma saprotu kāds ir jautātājs.
Līdz šim vēl ne reizi neesmu savā vērtējumā kļūdījies.
Vēlreiz par Jūsu sākotnējo jautājumu.
(1) Nav tādas uzņēmējdarbības formas "mikrouzņēmums". Jāizlasa Komerclikums.
(2) Jums nav priekšstata par uzkrāšanas principu grāmatvedībā, ja uzdodat jautājumu - kur likt algas, piemēram. Bet vienalga esat ķērusies pie uzņēmuma gada pārskata sastādīšanas.
Palieku pie saviem uzskatiem - neprašām nav jācenšas darīt tas, ko viņš nav iemācījies un ko neprot.
Varu tikai citēt Koko Šaneles teicienu - "Domājiet par mani, ko jūs gribat, es par jums nedomāju vispār".
Viss jau tā ir.Tikaitā nav jautājuma autore, kurai atbildiet.
Šaneles teiciens man arī ir pielipis.
Šaneles teiciens man arī ir pielipis.
Japaina 16.01.2013 10:46
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Aivars007
Es savai meitiņai (5 gadi) nesen izrāvu zobu,tā ka varu skaitīties par pašmāju zobu dakteri .
Tikai meita, nezin kāpēc, saka, ka nevis izrāvu zobu, bet gan Norāvu zobu
Aivars007
Es savai meitiņai (5 gadi) nesen izrāvu zobu,tā ka varu skaitīties par pašmāju zobu dakteri .
Dinaro 16.01.2013 11:15
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
Aivars007
Aivars007
Atliek vien priecāties par to.
Cerams, ka zobārstu forumā apmainījāties ar viedokļiem.
Pārspīlēt jau var abos virzienos. Aivars jau, laikam, algo elektriķi, lai nomainītu lampiņu un tējas pagatavošanu uztic tika profesionālam pavāram.
Edmundss 18.01.2013 10:34
18 сообщений на сайте
18 сообщений на сайте
Pārspīlēt jau var abos virzienos. Aivars jau, laikam, algo elektriķi, lai nomainītu lampiņu un tējas pagatavošanu uztic tika profesionālam pavāram.
Trāpīts!
Kā ar kulaku uz acs!
Vēl viens "sama buxgalter" parādījās pie apvāršņa!
Trāpīts!
Kā ar kulaku uz acs!
Man patika ideja, ko izlasīju šajā forumā 10.gadanogalē, kad atvēru mikrouzņēmumu - lai tak ņemās pats. Ja kaut ko izdarīs nepareizi, tad samaksās savu mikrouzņēmuma sodu, VID par to naudu izkonsultēs, kā bija jādara un turpmāk zinās.
Edmundss 18.01.2013 11:17
18 сообщений на сайте
18 сообщений на сайте
Nu nevar salīdzināt lampiņas skrūvēšanu un tējas vārīšanu ar grāmatvedības kārtošanu. Vai esat manījis, ka interneta forumos uzdod jautājumus par šīm darbībām.Es nē. Par lampiņu skrūvēšanu un tējas vārīšanu netiek rakstīti likumi un MK noteikumi.
Aivareno 18.01.2013 11:23
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Trāpīts!
Kā ar kulaku uz acs!
Man patika ideja, ko izlasīju šajā forumā 10.gadanogalē, kad atvēru mikrouzņēmumu - lai tak ņemās pats. Ja kaut ko izdarīs nepareizi, tad samaksās savu mikrouzņēmuma sodu, VID par to naudu izkonsultēs, kā bija jādara un turpmāk zinās.
Kas atbildei vainas!
Ļoti pareiza! Man patīk.
Vēl jo vairāk - ja ieskrūvēt lampiņu un kārtot grāmatvedību atbilstoši visiem normatīvajiem aktiem ir viens un tas pats.
Atliek vien novēlēt veiksmi! Gan jau VID "izkonsultēs" un pie viena arī iz******.
Nu nevar salīdzināt lampiņas skrūvēšanu un tējas vārīšanu ar grāmatvedības kārtošanu. Vai esat manījis, ka interneta forumos uzdod jautājumus par šīm darbībām.Es nē. Par lampiņu skrūvēšanu un tējas vārīšanu netiek rakstīti likumi un MK noteikumi.
Nevar arī salīdzināt smaganu ķirurģiju ar mikrouzņēmuma grāmatvedību. Vai esi manījis, ka kāds forumā jautā "man struto smagana, kā pareizāk uzgriezt, izskalot strutas un ar ko aspstrādāt?" Es arī nē. Vai vari izdomāt, kāpēc ir forums par papīru kārtošanu, bet nav foruma par ķirurģiju?
Nu un ja arī mani VID iz******* tā ir mana izvēle un darīšana. Ja gribi, Aivar, kad tas brīdis pienāks ienākšu forumā un visu detaļās izstāstīšu. Izskatās, ka Tu esi viens no tiem cilvēkiem, kam tas sagādā baudu.
Jautājums atsaucīgajiem cilvēkiem:
1) taisot gada pārskatu par mikrouzņēmumu, jāpilda visas formas?
2) kurš nodoklis ir jānorāda:
a) iepriekšējā gada 4.ceturkšņa nodoklis, kas fiziski tika maksāts atskaites periodā vai
b) atskaites perioda 4.ceturkšņa nodoklis, kas fiziski tika maksāts nākamajā gadā?
Edmundss 18.01.2013 14:44
18 сообщений на сайте
18 сообщений на сайте
Forums ir izveidots ar domu, lai profesionāli cilvēki apmainītos ar viedokļiem un informāciju par grāmatvedību. Aizejiet uz VID konsultāciju un pajautājiet. Esmu redzējis VIDā šādus jautātājus. Man ir savs viedoklis par šo tēmu. Pie tam VID rīko seminārus pašnodarbinātajiem un IK. Apmeklējiet tos. Neslinkojiet un negaidiet, ka visu ieliks mutē ar karoti forumā.
Aivareno 18.01.2013 14:52
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть