Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
EDS выдал ошибки на всех сотрудников К списку тем
EDS выдал ошибки на всех сотрудников
Добрый день, бухгалтера! Зашла проверить сданный соц. отчет в свою почту, в сообщении ЭДС выдал ошибку:
DŅ nepareizi ievadīta aprēķ.vai preciz. iemaksu summa ,
потом зашла в ЭДС -все нормально ,проверила суммы ,отчет принят, может ЭДС вчера глючил?
Ответы (13)
Man arī par visiem nodotajiem par VSAOI EDS paziņojis kā pieņemtus, bet ar kļūdu par visiem darbiniekiem un vairākām firmām par kurām nodevu arī tieši tāpat. Atskaite tieši tāda pat kā citas reizes, kad bija pieņemts un viss kārtībā.
Domāju, ka tā ir paša EDS kaut kāda kļūda, domāju šo paziņojumu neņemt vērā.
EDSā pie katra dokumenta arī var redzēt atbildes paziņojuma tekstu.
Izdrukājiet un pievienojiet to mīļā miera labad - ja jau tur tas ir normāls.
man arī tāda pati kļūda. izskatās, ka VSAOI EDS rēķina nevis 24.09% + 11%, bet 24.09% + 9%. jocīgi.
Man arī tāda pati kļūda.
Es iesniedzu laicīgāk, man viss atnāca pareizi.
Droši vien šajās dienās ir atkal rakņājušies un atkal kaut ko "sačakarējuši".
Kaut kā jau tie miljoni jānotriec...
Знакомая звонила в ВИД с этой проблемой. Ей ответили. что у них там ошибка..они неправильную ставку установили в системе...будут сами исправлять уже отправленные отчёты...
угу ставка вчерась была 33,09%
Знакомая звонила в ВИД с этой проблемой. Ей ответили. что у них там ошибка..они неправильную ставку установили в системе...будут сами исправлять уже отправленные отчёты...
Неправильно соц. посчитал тем, кто вручную забивает. Если файлом отправлять только бридинаюмс выдавал, но суммы правильные.
EDS tagad ir šāds paziņojums:
•VID informē, ka laika periodā no 11.01.2013. plkst. 16.00 līdz 14.01.2013. plkst. 9.00 tehnisku iemeslu dēļ, iesniedzot EDS Darba devēja ziņojumu (DDZ), tika aprēķināta nepareiza valsts sociālās apdrošināšanas iemaksu likme, kuru rezultātā visi DDZ VID pieņemti ar kļūdas pazīmi. Minētā kļūda visiem DDZ tiks izlabota VID pusē, bet lūdzam nodokļu maksātāju, saņemot paziņojumu, ka dokuments pieņemts ar kļūdas pazīmi, pārliecināties vai DDZ sadaļā „Apdrošināmi visiem valsts sociālās apdrošināšanas veidiem” aprēķinātā likme ir atbilstoša aktuālai likmei, tas ir, 35.09%.
Добрый день. Немогу отправить документ , что делать.
EDS Dokuments netika parakstīts
Dokumentu „Darba devēja ziņojums (VSAOI un IIN)” nav atļauts iesniegt par novēlotu periodu, ja tajā 4., 5., 6. un 7. ailes ir aizpildītas ar no 0 atšķirīgām vērtībām.
Добрый день. Немогу отправить документ , что делать.
EDS Dokuments netika parakstīts
Dokumentu „Darba devēja ziņojums (VSAOI un IIN)” nav atļauts iesniegt par novēlotu periodu, ja tajā 4., 5., 6. un 7. ailes ir aizpildītas ar no 0 atšķirīgām vērtībām.
А не надо опаздывать с отчетами. С нулями сейчас сдавайте.
Отправьте с нулями, а когда он будет принят отправьте прецизеюмс.
Закрыть
Краткое описание нарушения