Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Lietotāju faili
Sēžu un domāju - vai man to vajag?
N-tos gadus kārtīgi maksāju abonēšanu, bet, spriežot pēc n-tajiem lūgumiem "atsūtiet", "izsūtiet"... un redzot, ka sūta uz nebēdu visiem, kam žēl maksāt - nāku pie slēdziena, ka pietiek. Kāpēc man maksāt, ja liela daļa tiek pie visa par velti?
Kādi ir jūsu viedokļi?
Ответы (20)
Mans viedoklis ir, ka ja gribiet skatīt lietotāju failus, ir jāsamaksā tas 1,- Ls mēnesī. Nu to jau gan visi var atļauties.
Man ļoti nepatīk tie prasītāji - atsūtiet, izsūtiet. Man vēl jātērē savs laiks, lai kādam ko sūtītu. Pats neko nevīžo sevi dēļ izdarīt.
Protams ir izņēmumi, ja cilvēkam ļoti vajag un tas nenotiek regulāri. Bet ja tik paziņosi, ka kādam esi ko izsūtījis, tā cik novēroju uzreiz divas lapas ar prasītājiem un viņu e-pastiem kuriem arī uzreiz to vajag.
Piekrītu gan Andai, gan arī Ilmai.
Kādreiz "grēkoju" un kaut ko nosūtu, bet arvien retāk un retāk.
Jo esmu secinājis, ka šajā forumā "parazīti" vairojas milzīgā ātrumā.
Tāpat kā "sama buxgalter"-šas - es tāpat kā Anda - brīnos, kā tādas analfabētes atrod darbu grāmatveža amatā. Ja nesaprot ne bū ne bē.
Varbūt loģiskāk būtu vispār par maksu pieslēgties? Samaksāji - un viss ir - gan forums, gan faili. Nesamaksāji - kaut kāda pavisam ierobežota funkcionalitāte? Tad arī lieko tursētāju un "sama bux" būtu mazāk.
Laba doma, uzdot jautājumus varētu tie, kas samaksājuši abonēšanu.
Varbūt loģiskāk būtu vispār par maksu pieslēgties? Samaksāji - un viss ir - gan forums, gan faili. Nesamaksāji - kaut kāda pavisam ierobežota funkcionalitāte? Tad arī lieko tursētāju un "sama bux" būtu mazāk.
Анда, тогда сайт сразу затухнет. Без форума.
Laba doma, uzdot jautājumus varētu tie, kas samaksājuši abonēšanu.
Un atbildētājiem arī samaksātu - uz jautātāju rēķina.
Tie, kas nav abonenti, varētu tikai lasīt.
форум и так еле дышит
всем, выкладывающим свои файлы, еще раз большое спасибо!
Тогда я смогу только читать. Ну невелика потеря
Тогда я смогу только читать. Ну невелика потеря
Ну это как для кого! Для нас - велика будет.
Ну не знаю, я пользуюсь почтой ВГК, меня устраивает и какчество и коликчество, за 1 лат в месяц.
Тань, а почтой все могут пользоваться
Es gan ar' tikai par tiem failiem vien domāju - daži, kā muļķi, maksā, ievieto. Citi - bez maksas - atsūtiet, iedodiet. Obidno odnako :'(
Nav jau it kā žēl priekš nabagiem, bet... vai nu tik traki, ka gadiem nevar samaksāt?
Tā nu, lūk, domāju - vai maz man to vajag? Programma lielākoties veidlapas izdrukā, excel-ī pati maķu maršruta lapas uztaisīt.....
Альбиш, пользоваться могут все, только объёмы разные, для абонентов значительно больше. Да и хранить можно здесь же, в любое время доступно.
Альбиш, пользоваться могут все, только объёмы разные, для абонентов значительно больше. Да и хранить можно здесь же, в любое время доступно.
Могет быть, могет быть. Мне сокращенной почты вполне достаточно.
Manuprāt, failu glabātuve ir nepārskatāma un kaut kā atrašana ir diezgan daudz laika un pacietības prasoša, varbūt tāpēc arī tik daudz ir "atsūtiet arī man lūdzu", jo izvēlas vieglāko ceļu. Arī ar meklētāju pēc pārmaiņām nemaz negribas darboties.
Manuprāt, failu glabātuve ir nepārskatāma un kaut kā atrašana ir diezgan daudz laika un pacietības prasoša, varbūt tāpēc arī tik daudz ir "atsūtiet arī man lūdzu", jo izvēlas vieglāko ceļu. Arī ar meklētāju pēc pārmaiņām nemaz negribas darboties.
Nav tik traki!
Ja kāds pajautā - kuram ir failu glabātuvē tas vai tas - vienmēr vairāki atsaucas.
Tas lats mēnesī arī nav liela nauda. Maksāju kopš reģistrēšanās sākuma, un mani viss apmierina, jo uz saviem jautājumiem VIENMĒR esmu saņēmusi korektas, izsmeļošas atbildes, bez kaut kādas "indes piedevas". Paldies visiem!!!
Failus šad un tad izmantoju, ieskatos. Regulāri lasu foruma jautājumus un atbildes.
Mans viedoklis ir : VISIEM kas grib kaut vai tikai palasīt atbildes uz udotajiem jautājumiem ir jāmaksā, jo arī siers peļu slazdā nav par velti!!!
Administrācija, savukārt, varētu aktīvākos saturīgo atbilžu un komentāru sniedzējus materiāli atbalstīt.
I-finanses taču arī var atvērt tikai samaksajot, un kas gribas arī tur ielūkoties - maksājam ( un lasām), tad kāpēc gan arī šeit tā nevarētu būt?
Vai atceraties, ka viens lietotājs te bija salicis visas savas firmas pavadzīmes?
Liek jau vēl tagad, pat populārākajos bija iekļuvis.
Закрыть
Краткое описание нарушения