Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Налоги и пошлины
Nodokli К списку тем
Aijage1990 16.01.2013 15:49
12 сообщений на сайте
12 сообщений на сайте
Ответы (17)
Чего смеётесь? Я могу выслать, пожалуйста
http://www.vid.gov.lv/dokumenti/veidlapas%20un%20iesniegumi/ieien/2012/fmpiel_231111_deklvk.doc
http://www.vid.gov.lv/dokumenti/veidlapas%20un%20iesniegumi/ieien/2012/fmpiel_231111_deklvk.doc
Valsts mērogā nodokļu slogu rēķina-nodokļi pret IKP, varbūt uzņēmumā - kā samaksātie nodokļi pret neto apgrozījumu
Informācija no viena 2005.gadasemināra
nodokļu slogs (bez soda naudām) = konkrēta nodokļa samaksāta summa gadā pret gada NETO apgrozījumu
IIN + VSAOI skaitās optimāls 15 - 16%
PVN skaitās optimāls 7 - 8%
UIN skaitās optimāls 1.5 - 2.1%
Nodokļu īpatsvars kopējā slogā = konkrēta nodokļa samaksāta summa gadā pret kopējo gadā samaksāto nodokļu summu
Un to visu aprēķinot, rādītājus salīdzina ar vidējiem valstī.
Toreiz man izdevas gan aprēķināt, gan smukus grafikus saveidot, gan arī par 2002. - 2005.gaduvidējos valstī Internetā sameklēt.
nodokļu slogs (bez soda naudām) = konkrēta nodokļa samaksāta summa gadā pret gada NETO apgrozījumu
IIN + VSAOI skaitās optimāls 15 - 16%
PVN skaitās optimāls 7 - 8%
UIN skaitās optimāls 1.5 - 2.1%
Nodokļu īpatsvars kopējā slogā = konkrēta nodokļa samaksāta summa gadā pret kopējo gadā samaksāto nodokļu summu
Un to visu aprēķinot, rādītājus salīdzina ar vidējiem valstī.
Toreiz man izdevas gan aprēķināt, gan smukus grafikus saveidot, gan arī par 2002. - 2005.gaduvidējos valstī Internetā sameklēt.
Meek
Liels paldies par info,bet ja man nav zinami katra nodokla lielums bet tikai kopejais samaksatais par gadu
Liels paldies par info,bet ja man nav zinami katra nodokla lielums bet tikai kopejais samaksatais par gadu
Aijage1990 16.01.2013 21:27
12 сообщений на сайте
12 сообщений на сайте
Meek
Speciālist - labāk rāpieties eglē bez biksēm!
Ja Jums nekas nav zināms, tad kā šeit forumā sveši cilvēki to var zināt.
Aivars 007
Man ir zinami sadi tati Neto Apgrozijums pa gadu un samaksatie nodokli kopa pa gadu,
Man ir zinami sadi tati Neto Apgrozijums pa gadu un samaksatie nodokli kopa pa gadu,
Aijage1990 17.01.2013 10:29
12 сообщений на сайте
12 сообщений на сайте
Nu tad izdaliet nodokļus ar apgrozījumu, sareiziniet ar 100, un būs Jums slogs uzņēmumam un pašai slogs nost no kakla
Aivars 007
Jums ir zināmi "šādi tādi", mums nav zināms nekas.
Kā lai Jums palīdzam?
Es, starp citu, pateicoties šim visai neveiklajam jautājumam, izrēķināju sava uzņēmuma nodokļu slogu. Izrādās - tikai 14.6%, salīdzinot ar visas valsts - 28.1%. Lai gan liekas, ka maksājam tā, ka ausis svilst
Es toreiz pie visa tā vēl parādīju savējiem tajos grafikos cik daudz naudas nelietderīgi tiek zaudēts sodos, kavējot nodokļu maksājumus
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть