Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Konts 3420
2008 gadā zaudējumi ir -1085ls
2009 gadā pārgrāmatots D3420 K3421 1085LS
Un 2009 gadā atkal zaudējumi ir 510ls
2010 gadā atkal pārgrāmatots D3420 K3410 510LS
Tad jau krājās summa 3420 kontā, jo nav pa ko segt zaudējumus.
Tā var būt?
Ответы (13)
Kā šādā situācijā izksatās "Lēmums par peļņas sadali vai zaudējumu segšanu"? Mums pirmais gads noslēdzies ar nelieliem zaudējumiem, nezinu, ko tad "lemt"?
Lēmumus pieņem uzņēmuma vadība nevis grāmatvedis.
Cleo, ir viena cilvēka SIA, pateicu "mēs", jo es drusku palīdzu. Tātad vienīgais valdes loceklis nezin, ko rakstīt tajā lēmumā.
Kā šādā situācijā izksatās "Lēmums par peļņas sadali vai zaudējumu segšanu"? Mums pirmais gads noslēdzies ar nelieliem zaudējumiem, nezinu, ko tad "lemt"?
Jums pašai nav nekādas domas, ko tur varētu lemt.
Es lemtu, ka jāsadala dividendes
Интересно, а чем можно покрыть убытки? Прибылью в следующем году.
Man nesanāk mīnusus sadalīt dividendēs... Gada pārskatu likuma 66.p.2.d. prasa arī sapulces protokola izrakstu, bet nedomāju, ka vienīgais valdes loceklis savu monologu protokolēs, pietiks ar lēmumu. Bet par to tekstu es nopietni! Nav, ko sadalīt, nav, ko segt, kādam taču ir tā bijis?
Albina, bet, ja nu tie ir tukši solījumi?
Paldies, Albina, par domu pavedienu.
Zaudējumus plānojam segt no nākošo gadu peļņas.
Albina, bet, ja nu tie ir tukši solījumi?
Ну тукши, не тукши - об этом только господь Бог знает...
Paldies, ka neizsmējāt, nu ir skaidra bilde. Mani mulsināja tas, ka, kā var solīt to, ko mēs vēl nezinam...
Papīrs jau pacieš visu
Закрыть
Краткое описание нарушения