Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
saimnieciska darbība
Ir šada situācija.
Lietuvas uzņēmums atved preces Latvijas uzņēmumam strukturvienībai uz glabāšanu.Savukārt L,atvijas uzņēmums saskaņa ar ligumu ar Lietuvas uzņēmumu, ir tiesīgs preces izsniegt pircējam pēc Lietuvas uzņēmuma noradem.Vaidrīkst tā rīkoties Lietuvas uzņēmums/kurš nav reģistrējis darbību Latvija/glabat preces Latvijas uzņēmuma strukturvienība.Paldies.
Ответы (8)
Lietuvas uzņemumām nav obligāti reģistrēt darbību Latvijā, jo brīva pakalpojumu sniegšana ir viena no četrām ES brīvībām.
Ещё один специалист по свободам....
Lietuvas uzņemumām nav obligāti reģistrēt darbību Latvijā, jo brīva pakalpojumu sniegšana ir viena no četrām ES brīvībām.
Чудесный ответ! Возьму на вооружение!
Paldies!!ļoti interesanti.
Bet tomēr var'but kāda direktīva ES,jo ir tematiska pārbaude no VIDa.Paldies
Kā tematiskā pārbaude pamato, ka vajadzēja reģistrēties? Un kam viņi grib uzlikt sodu, Lietuvas uzņēmumam?
Glabāt mantu - Lietuvas uzņēmums Latvijā uz glabājuma līguma pamata - regulē komerclikums, uz tad Latvijas uznēmums var nodot preci pircējam uz kādas pilnvaras pamata. Nezinu, kā Jums tās bija noformēts. Bet kam maksāja pircējs - Lietuvas vai Latvijas uzņēmumām?
Paldies,sapratu.Pagaidam tematiska to neaiztiek.
Закрыть
Краткое описание нарушения