Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
virsstundu aprēķins
Man ir jautājums kā pareizi aprēķināt samaksu par virsstundām janvāra mēnesī. Darbinieks ir nodarbināts uz pilnu (normālu) slodzi un ar viņa piekrišanu viņš bija nodarbināts virsstundas.
Janvārī ir paredzētas 22 darba dienas un 176 stundas, un 10 virsstundas. Bruto alga 800 Ls.
Aprēķins būtu = 800 / 176 * 10 = 45,45 * 2 = 90,90 Ls + 800 Ls = 890,90 Ls (bruto)
Vai tas ir pareizi?!
Esmu dzirdējusi, ka izmanto valsts iestādēs izmanto vidējo darba stundu skaitu mēnesī, vai tas attiecas tikai uz valsts iestādēm?!
Paldies!
Ответы (4)
Vai Jums ir stundas apmaksa? Man liekas ka nee.. tad 800 / 22
Aprēķins pareizs. Manuprāt.
Par valsts iestādēm gan nemācēšu teikt - varbūt arī ir kādas īpatnības.
Aprēķins pareizs. Manuprāt.
Par valsts iestādēm gan nemācēšu teikt - varbūt arī ir kādas īpatnības.
Vai tad ir izdots Latvijas valsts iestāžu Darba likums?
Man tirgū teica, ka esot.
Darba algas aprēķināšanas kārtība, atvaļinājuma naudas aprēķināšanas kārtība, darba nespējas pabalsta aprēķināšanas kārtība un arī virsstundu darba apmaksas aprēķināšanas kārtība var tikt noteikta ar iekšējo normatīvo aktu tiktāl, ciktāl tā nav pretrunā ar likumiem un MK noteikumiem.
Закрыть
Краткое описание нарушения