Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Налоги и пошлины
PVN likuma 16.pants - trīsstūrveida darījuma būtība К списку тем
Iev9 01.02.2013 14:42
106 сообщений на сайте
106 сообщений на сайте
Ответы (7)
это никто понять не может, литовцы то покажут
причем у литовцев будет одна цена, а мы свою продажу эстонцам покажем с другой ценой, как они там будут сравнивать - непонятно
причем у литовцев будет одна цена, а мы свою продажу эстонцам покажем с другой ценой, как они там будут сравнивать - непонятно
Palidziet izprast, ka ir "trissturveida darijuma", ja Latvija nopirka preces no Lietuvas un pārdeva LATVIJAS firmai. Ari tad ir tiesi tas pats variants ar PVN2 un kodu "S"? Jeb paliek veca kartiba?
Mikiite 18.02.2013 09:06
137 сообщений на сайте
137 сообщений на сайте
Pec noteikumiem sanak, ka "paliek veca kartiba", vnk gribeju parliecinaties, ka esmu pareiz sapratusi.
Mikiite 18.02.2013 09:10
137 сообщений на сайте
137 сообщений на сайте
Palidziet izprast, ka ir "trissturveida darijuma", ja Latvija nopirka preces no Lietuvas un pārdeva LATVIJAS firmai. Ari tad ir tiesi tas pats variants ar PVN2 un kodu "S"? Jeb paliek veca kartiba?
Tas nu gan nekad nav bijis trīsstūra darījums!
ja LV nopirka LT un pa taisno pārdeva uz DE neievedot LV, tas bija 3veida darījums.
Šobrīd nav jāuzrāda deklarācijā LV->LT, bet gan tikai DE.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть