Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Помогите проверить ошибки К списку тем
Помогите проверить ошибки
Уважаемые форумцы! У меня несколько необычная просьба. Работу бухгалтера приходится совмещать с секретарским делом. Директор попросил сделать перевод, а так не хочется удариться "в грязь лицом" проверить некому, может спасете? И так содержание:
Господину Клявиньшу
На Ваше письмо сообщаем, что не возражаем против проведения исследовательских работ на нашей территории. Места бурения скважин должны быть письменно согласованы с нами до начала производства работ. Согласования с нашей стороны доверено проводить директору ...
Kļavina kungam
Uz Jūsu vēstuli paziņojam, ka izsakam savu piekrīšanu izpētes darbu veikšanai mūsu īpašuma teritorijā. Urbumu vietām jābūt rakstiski saskaņotām ar mums, pirms darbu veikšanas sākumam. Veikt saskaņojumus no mūsu puses pilnvarojam direktoru ...
Ответы (9)
Mēģināšu Jums Nata28 palīdzēt:)
Kļavina kungam - [manuprāt] Kļaviņa kungam
piekrīšanu - [manuprāt] piekrišanu
veikšanas sākumam - [manuprāt] veikšanas sākuma.
Vienmēr prieks palīdzēt!!!
p.s.jaJūs redzētu, kā es rakstu krieviski,(nesen mēģināju pēc 6 gadu pārtraukuma paraxtīt) manuprāt vairāk kļūdu, nekā pareizo vārdu, bet dipmomdarba anotāciju tomēr nāksies kr.valodā raxtīt, tad būs jālūdz pašai palīdzība:))
Krieviski es rakstu ļoti labi, bez kļūdam, ja vaidzēs palīdzība, varat droši griezties pie manis:)
Ar mani bija tada lieta. Kad es tikai sāku strādāt par grāmatvedi (un srtādāju vēl līdz šājai dienai). Uzreiz saprātu, ko direktors nekad nemāk parbaudīt manas grāmatvedības zināšānā, bet labi prot manas kļūdas latviešu valodā. Bet............stādāju līdz šim dienām, kā grāmatvede (un kā, juriste savā dvēselē), bet viņš.pats labo mans grāmatiskas kļūdas, lai tikai es pati sastādu vēstules. Piedodiet.!!! es ļoti nogurusi šodien. Klavu negribu vair redzēt līdz ritam. menas burtas, sarkanas burtas. vis! pabeidzu Domu rīt! Ar labu nakti!
parasti raksta Ļ.cien. Kļaviņa kungam!
Atbildot uz Jūsu vēstuli paziņojam, ka dodam savu piekrišanu izpētes darbu veikšanai mūsu īpašuma teritorijā. Urbumu vietām jābūt rakstiski saskaņotām ar mums, pirms darbu veikšanas sākuma. Saskaņošanu veikt no mūsu puses tiek pilnvarots direktors ...
Nu tā es domāju.
Lietvedībā ir cienijamas dāmas un godājami kungi
Tore jā tiešām, ļ.godājamais Kalniņa kungs būs labāk.
Ja vēl tas Jums ir būtiski, tad latviskāk izskatās:
A.god Kļaviņa kungs!
Atbildot uz Jūsu vēstuli, paziņojam, ka piekrītam izpētes darbiem mūsu īpašuma teritorijā. Pirms darbu veikšanas ar mums rakstiski jāsaskaņo urbumu vietas. Atbildīgā un pilnvarotā persona no mūsu puses ir direktors....
Закрыть
Краткое описание нарушения