Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопрос из анкеты СГД по теме "хозяйственная деятельность" К списку тем
Вопрос из анкеты СГД по теме "хозяйственная деятельность"
8. Vai uzņēmums saņem pakalpojumus no mikrouzņēmumiem? Ja jā, lūdzu atbildēt uz jautājumiem:
Наша фирма -транспортная экспедиция. Я ответила так:
es domāju, kā nē, bet kur rakstīts, kā man jāinteresējas kādus nodokļus maksā pārvadātājs un cik viņam ir apgrozījums un darbinieku skaits?
Это не будет сильно нагло?
Ответы (19)
Далее:
14. Vai zināt, kāda ir vidējā darba alga nozarē, kurā darbojās uzņēmums?
Jā, no Jūsu vēstules jau zinu.
Кто составлял эти тупые анкеты!?
Malacis!
Mani VISAS anketas tracina.
Mums ar tāda atnāca:)
Es visas anketas nekavējoši ievietoju apaļajā lietā.
Es ar uz pašu anketu neatbildēju, bet sniedzu tikai uz jautājumiem atbildes:)
20. Kāds ir darba laiks uzņēmumā?
No 12.00 līdz 16.00, vienām ar pusdienas pārtraukumu, otram – bez.
Мне кажется, что я нарываюсь на неприятности, но я не понимаю, что можно еще написать! У меня 2 человека работают в одном офисе сразу на трех фирмах. Поэтому у это одной конкретной фирме у одного человека 3 часа в день, у второго 4 часа в день.
Mums kantorī savukārt pusdienas pārtraukums ir no vieniem līdz otriem.
Лишнюю инфу я бы не писала,про перерыв, например.
У меня "чесались руки" написать, что это шутка (про рабочее время от и до), понятное дело, что это не так. Работают, понятное дело, по свободному графику. Оба работника -валде, о чем я им тоже написала. За последние 2 месяца фирма оформила всего 19 фрахтов по экспедиции. Это я тоже указала. Даже объяснила, почему такая маленькая деятельность сейчас.
Кстати, неделю назад они интересовались ПВН декларацией -почему упал оборот более чем в 2 раза. Я объясняла, но по-видимому, до них не дошло.
Завтра отправлю анкету, как есть, фирму все равно скоро продадут, так что особо я ни чем не рискую. Если захотят придраться к перерыву на обед - флаг им в руки.
У меня шеф любит так анкетки заполнить, что все шлифую и жду проверок, но... похоже там откровенность ценят
Ja strādā līdz 6 stundām, tad pusdienas laiks var nebūt.
A kur šitas rakstīC?
A kur šitas rakstīC?
metodikā
A kur šitas rakstīC?
metodikā
Es domāju, ka Japaina norādīs uz kādu ārējo normatīvo aktu.
A kur šitas rakstīC?
Darba likuma 145.panta1.daļā -->> ikvienam darbiniekam ir tiesības uz pārtraukumu darbā, ja viņa dienas darba laiks ir ilgāks par sešām stundām.
A kur šitas rakstīC?
Darba likuma 145.panta1.daļā -->> ikvienam darbiniekam ir tiesības uz pārtraukumu darbā, ja viņa dienas darba laiks ir ilgāks par sešām stundām.
PALDIES!
Paldies
re, ko nevajag, nemaz nezinām.
Kādreiz bija 4 stundas.
Man pašreizējais Darba likums nepatīk, tāpēc esmu no tā atmiņā paņēmis tikai pašu nepieciešamāko.
Man vispār derdzas viss, ko Latvijā akli pārkopē no citām valstīm.
Закрыть
Краткое описание нарушения