Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Tildes Jumis - skaidrās naudas deklarēšana К списку тем
Tildes Jumis - skaidrās naudas deklarēšana
Labdien!
Uzņēmums lieto Tildes Jumi.
Uzņēmumā avansa norēķinu persona iepērk lopus par skaidro naudu. (katru dienu tiek sagatavots avansa norēķins, kur iepirkuma akti tiek sagrāmatoti kā iepirkšanas pavadzīme)
Jautājums: kā atlasīt tos uzņēmumus un fiziskās personas, par kurām jāsniedz "Deklarācija par skaidrā naudā veiktajiem darījumiem"?
Skaidrās naudas deklarācijas specifikā atlasot dokumenta tipu - kases ieņēmumu, izdevumu orderis, EKA čeks -parādās avansa norēķinu personas, bet ja specifikā norādu iepirkšanas, pārdošanas pavadzīmes kontējumu, tad parāda visas pavadzīmes - gan, samaksātas, apmaksātas ar pārskaitījumu, gan skaidrā naudā!!! Kā lai atlasu darījumus kas veikti TIKAI skaidrā naudā???
Ответы (28)
Datu atlasīšanai domātas finanšu atskaites.
neviens arī neliedz skaidras naudas deklarācijā specifikācijā iekļaut papildus parametrus.
neviens arī neliedz skaidras naudas deklarācijā specifikācijā iekļaut papildus parametrus.
papildus parametros nevar norādīt avansa norēķinu kontu: 2380, jo pa tiešo no kases neizdod kreditoram naudu!
Man atlasa pēc EKA čekiem...
Man atlasa pēc EKA čekiem...
man tas neder
Ko Jūs uzrādat pie dokumenta tipa?
kā jau rakstīju:
" Skaidrās naudas deklarācijas specifikā atlasot dokumenta tipu - kases ieņēmumu, izdevumu orderis, EKA čeks -parādās avansa norēķinu personas, bet ja specifikā norādu iepirkšanas, pārdošanas pavadzīmes kontējumu, tad parāda visas pavadzīmes - gan, samaksātas, apmaksātas ar pārskaitījumu, gan skaidrā naudā!!! Kā lai atlasu darījumus kas veikti TIKAI skaidrā naudā???"
ja specifikā varētu norādīt attiecīgos kontus, piemēram K2380 (ar apakškontiem), domāju, ka Tilde tad atlasītu vajadzīgos partnerus...
ja specifikā varētu norādīt attiecīgos kontus, piemēram K2380 (ar apakškontiem), domāju, ka Tilde tad atlasītu vajadzīgos partnerus...
Tad arī norādītu avansa norēķinu personu.
tad kā lai es atlasu vajadzīgos partnerus?!!!
Vai par tām fiziskām personām tiešām jāsniedz deklarācija?
kā jau rakstīju:
"Uzņēmumā avansa norēķinu persona iepērk lopus par skaidro naudu." uzņēmums ir gaļas pārstrādes uzņēmums, iepērk lopus gan no uzņēmumiem, gan no fiziskām personām (reģistrētām un nereģistrētām). Ir taču jāsniedz deklarācija par skaidro naudu!!!
Tas jau atkarīgs no summām.Ja vada caur avansa norēķinu personu(lopu iepircēju), tad vismaz kādreiz bija grūti kam piesaistīt(izmaksu sarakstiem).
Es pieliku "Iepirkšanas pavadzīmes kontējumu" un atlasīju, nekādu problēmu.
bet ir arī iepirkšanas pavadzīmes, kuras tiek apmaksātas ar pārskaitījumu!!! un tās arī atlasa tajā deklarācijā!
bet ir arī iepirkšanas pavadzīmes, kuras tiek apmaksātas ar pārskaitījumu!!! un tās arī atlasa tajā deklarācijā!
Nu tad pielieciet vēl vienu nosacījumu Darbinieks/aģents - un norādiet avansa norēķinu personu.
Nu, meitenes, domājiet līdzi!
Tur pietrūkst->>Iepirkšanas pasūtījuma kontējums,tad visas izmaksas K2380 varētu tā atlasīt.
Man tas šobrīd nav vairs aktuāli, tāpēc tikai fantazēju.
tik tālu vēl "neizkodu" - iespējams ka šis solis derēs
http://forums.tilde.lv/viewforum.php?f=13&sid=c93e46a5f4c624fd7dc5819e5d641cb0 paskatieties apmācību materiālus, kad ir laiks
zinu, ka nav nekad, bet pie tēmām ir apraksts - par ko video un tur ir labas lietas ērtākam darbam.
Закрыть
Краткое описание нарушения